RTL publiceert interactief programmaschema

Geplaatst op vr 27 jul 2007 om 10:19RTL Nederland heeft een interactief programmaschema gepubliceerd. Het programmaschema geeft onder meer een overzicht van de programmering van de RTL-zenders vanaf september, als RTL 8 gelanceerd wordt. Donderdag bleek uit de najaarspresentatie van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 dat veel Tien- presentatoren meeverhuizen naar RTL. Het interactieve programmaschema is online te bekijken. Ook de schema’s van Net 5, SBS 6 en Veronica zijn online op te vragen via Televisie Informatie Punt.


93 Reacties op “RTL publiceert interactief programmaschema”


 1. Anoniem

  Dat voetbal op ‘familieavond’ zaterdag en zondag (zelfs het nieuws wordt verplaatst) gaat RTL4 de kop kosten. natuurlijk zal het voetbal zelf niet slecht bekeken worden maar op een familiezender als RTL4 hoort dit totaal niet thuis. Zeker niet na een gewenning van 17 jaar familieprogramma’s.
  Snap niet dat ze voetbal niet op RTL5 of 7 plaatsen. Alleen maar om het RTL4 marktaandeel gekunsteld hoger te krijgen. Het kost RTL4 zijn imago, zelfde fout als 10 maakte.

 2. tom

  opdat schema van RTLZ heeft iemand echt dagen gezeten

 3. Mike

  Opmerkelijk: Deal or no Deal van 8 uur naar 7 uur. The Nanny veilig tegenover GTST. Jammer.

 4. Patrick

  Deal or no Deal al om 19:00 en daarna DGK , om 20:00 uur de Nanny. Wissel dan de Nanny of DOND om , want dit vind ik niks,.. overigens erg mooi schema.

 5. !#Michael#!

  Mooi gemaakt dat interactieve schema. Trouwens fijn van ATWT op rtl8, dat word voor mij een vaste prik om half elf!

  @ Anonymous

  Niet met je eens, voetbal past perfect bij een fammilie zender! Dat heeft het destijds op Ned2 wel bewezen, aangezien daar de NPL shows wat gewoon fammilie entertainment is dik 2 miljoen kijkers aanzich bond. Ook GV is vermaak voor de hele fammilie en met 1.7 mln kijkers was dat na het voetbal ook een instant hit!

  En wat wijkt er nu voor dan? Op zondag het Nieuws en op zaterdag Las Vegas, de een word keurig onder gebracht op 5 en de ander mist 1 uitzending per week. Dit zal niet echt schade doen, juist alleen maar goed!

 6. Jan

  Ik vind het niks dat Deal or no Deal om 7 uur komt. Ik weet nu al dat ik het nooit meer kijk. Het was om 8 uur juist even lekker wegkijken, voordat de prime-time programmering begon. Om 7 uur heb ik hier echt geen interesse in. Echt heel erg jammer vind ik dit. Gewoon Deal or no Deal om 8 uur doen.

 7. Lars

  Denk dat op de momenten dat voetbal op 4 wordt uitgezonden, dus zaterdag na 22:00 en zondag tussen 19 en 2030 rtl 4 sowieso niet vrij goed werd bekeken. Door juist dan wel voetbal te programmeren creeer je wel meer kijkers in interest voor al je andere amusement/familieprogramma’s. Goeie zet, denk ik. Verwacht alleen dat de vele series na verloop van tijd okt/nov plaats zullen maken voor nieuwe programma’s of nlse series.
  – wanneer gaat die nieuwe crimeserie van start?
  – wie presenteert spellingstest?

 8. Patrick

  Andre van Duin staat op de zaterdagavond op RTL 4!!!

 9. Anne

  Waar is het Half Acht Nieuws op zondag? Ik zie niet dat die uitzending alsnog doorgaat op RTL 7. Dat kan toch niet? Of komt er een korte nieuwsbreak in De Wedstrijden?

 10. Chiel

  Een herprofilering voor Rtl5 en dan toch nog The Nanny en Flodder. Ik ga verhuizen! Waar zijn ze toch mee bezig! Het is er 3 jaar op en al 1 jaar scoort het niet meer dan 200.000 kijkes (oke, Flodder soms 300.000). En The Nanny ook nog eens in de herhaling op RTL4 EN op Rtl5.

  Na Jensen DGK herhaling, dat doen ze slim, kan best dezelfde doelgroep hebben. Ik stop m’n recorder natuurlijk direct :)

  Het doel (voor de kijker) van RTL8 ontgaat me nog een beetje… En ik wist niet dat de doelgroep van In Holland staat een huis vrouwen waren :lol:

  Ook weer handig voor Daphne dat ze nu een vast tijdstip kan noemen voor de herhaling van BLVD, dat ging nogal eens mis :lol:

 11. Flippo

  Ja, André van Duin dus ook mee (terug) naar RTL!

 12. Anoniem

  Er is op zondag gewoon helemaal geen half 8 nieuws meer. ook niet op 5, 7 of 8. Foute keus!

 13. alex

  Wat is er technisch zo bijzonder aan dit schema? Als het echt een INTERACTIEF programmaschema zou zijn, zou ik toch echt verwachten dat ik zelf mag bepalen wanneer welke programma’s komen, dat is pas een interactief schema. Dit is alleen maar een technisch dingetje dat al jaren toegepast wordt.

  @ Patrick: je zegt ‘mooi schema’. Bedoel je inhoudelijk of qua vormgeving?
  Dat laatste lijkt me niet echt van belang.

 14. Chiel

  Als ik op programma’s klik dan komt er NOG geen informatie, zeer slecht dus. En mooi? Doet er inderdaad niet echt toe.

 15. Anoniem

  half 9 tot half 11 blijft een slap blok, de rest van de avond is horizontaal wel lekker RTL maar ook saai. Primetime was vroeger de kracht van RTL maar daar is weinig van terug te vinden. Slap hoor, altijd maar CSI

 16. tvman

  @Anonymous zegt:

  27-07-2007 om 10:58

  Dat is goed nieuws voor sbs!En de publieke omroep!

 17. Monique

  Jammer dat ze de dag programmering er niet op zetten ben wel erg benieuwd of mijn favo soap ATWT nog te zien is op RTL4 rond de klok van 17.00 uur

 18. Anoniempje

  Quote:Ook weer handig voor Daphne dat ze nu een vast tijdstip kan noemen voor de herhaling van BLVD, dat ging nogal eens mis :lol:

  Boulevard word voortaan op RTL 4 HH om 22.30 :lol:

 19. Anoniempje

  Ik bedoel om 23.30. Op RTL 4

 20. Chiel

  @ Monique: ATWT iedere dag om 17.00 uur. Het dagschema van RTL:

  link

 21. Monique

  @Chiel bedankt voor de info!

 22. Anoniem

  Ik had liever ATWT om 21:00 uur en hoe willen ze ATWT binnen een half uur uitzenden de soap duurt een uur????????

 23. Chiel

  Gewoon een foutje in het schema.

 24. Daantje

  hai,

  weet iemand waar ik een foto van Renate Verbaans nieuwe kapsel kan vinden? Vindt het zo leuk en wil het graag nog een keer bekijken….

  alle tips welkom!

 25. Anoniem

  Ik had liever ATWT om 21:00 uur en hoe willen ze trouwens ATWT binnen een half uur uitzenden als de soap bijna een uur duurt??????????

 26. ik

  Ik had liever ATWT om 21:00 uur en hoe willen ze trouwens ATWT binnen een half uur uitzenden als de soap bijna een uur duurt??????????

 27. Tjedde

  @Anonymous

  Ga je elke 10 minuten dezelfde stomme vraag stellen?

  Het is trouwens sowieso dom om hier iets te vragen over plaatsten van programma’s in het schema, maar dat terzijde.

 28. !#Michael#!

  @ Patrick

  Wat ze nu crieeren is net zo erg lijkt me :) … Jensen! (compilatie) zal toch zo’n 250.000 kijkbuis kindertjes weten te boeien. Flodder om half zeven compleet geen concurentie, tegen over GTST wist het nog zo’n 400.000 mensen te berijken, dat word om half zeven dan zeker een half miljoen met een half miljoen kijkbuis kindertjes voor flodder zal DonD zeker 550/650.000 kijkers hebben dagelijks, zo’n lead-in bied DGK de royaalste positie die de realitysoap ooit gekregen heeft, dus zeker een half miljoen tot 600 duizend kijkers voor De Gouden Kooi (miss nog meer ???) dan haalt The nanny zeker 450.000/500.000 kijkers, en dan verandert er vrijweinig.

  Hoewel je natuurlijk niet weetb wat een plek onder de zon op 8 gaat doen maar als die gewoon zo’n 300 duizend kijkertjes trekt zit je op even veel druk op het slot …

 29. Chiel

  Kindertjes? Kom op zeg! En Flodder haalt na 2/3 jaar herhalen ECHT GEEN half miljoen kijkers hoor! Jensen compilatie ook geen 250.000, hij mag vaak al blij zijn als er zoveel naar z’n gewone programma kijken :lol:

 30. x

  Waarom hoor ik niemand over GTST? RTL heeft bekend gemaakt dat GTST op de schop gaat en een gehele make-over zal ondergaan, na talloze klachten die de serie de afgelopen drie seizoenen heeft gekregen.

 31. Tjedde

  @x zegt

  GTST Is gewoon passée, dat rijmt niet alleen. Het is nog een feit ook

 32. Wilma

  GTST moet ook een make-over krijgen want de afgelopen seizoen was er niks aan best jammer want als ze GTST naar RTL8 (als die er komt want dat is nog steeds niet zeker) hadden gedaan hadden ze GTST groter kunnen maken, misschien langer laten uitzenden, dan zou het echt kunnen groeien en meer kijkers kunnen krijgen.

 33. Anoniem

  @ Tjedde dat was gewoon een foutje sorry daarvoor en misschien was er wel iemand die een antwoord had of er iets over wilde zeggen sorry hoor als het een domme fout was.

 34. x

  http://www.nrc.nl/media/article744675.ece/De_familie_is_compleet

  en bij RTL4 staat –> GTST krijgt make-over

 35. Craig

  Ja hoor GTST passe? Het is anders nog wel altijd in van de best bekeken dagelijkse programma’s dus droom maar verder.

 36. Mart

  Bij Sbs vind ik het trouwens opvallend datso you wanna be a popstar geen uitzending meer heeft op zaterdag ivm het beste idee van nederland. Dus mensen die zeuren dat Rtl joling en gordon over de vloer programmeren om gerard dwars te zitten hebben het mis ze zitten wel precies op hetzelfde tijdstip als het beste idee van nederland maarja joling en gordon is al vaak genoeg herhaalt zal wel niet zo goed scoren.

 37. Chiel

  Net een mail van RTL: Verder wordt de Andre van Duin show niet door ons uitgezonden.

  Dus…

 38. Anoniem

  Duidelijk, mooi schema. Meer kan ik er niet over zeggen… zoveel vernieuwend is het namelijk niet wat RTL ons voorschotelt. Gelukkig in ieder geval geen “Jouw vrouw… mijn vrouw…”

 39. Chiel

  De vraag was overigens: De Andre van Duin show op zaterdag 20.00 uur bij RTL4, is dat nieuw of gewoon een compilatie met fragmenen?

 40. Chiel

  Nieuw seizoen Jouw vrouw, mijn vrouw (nl) is besteld. Volgende week het waarschijnlijk het tweede Amerikaanse seizoen.

 41. x

  Weet iemand hoe dit precies zat?

  Jaren geleden was er een aflevering van Samsam, waar je vervolgens een paar uur lang kon stemmen of John Jones (Jimmy) de serie wel of niet moest verlaten. Vervolgens was de uitslag dat hij moest blijven en werd er een uitzending uitgezonden dat hij dus bleef. Weet iemand hoe dit precies inelkaar zat? Wouden ze John weghebben ofzo?

 42. Nikkie

  Er zal vast wel nog wat veranderen in het schema en vooral als RTL8 niet mag komen dan moeten ze best een aantal dingen veranderen(maar dat zal ook niet veel zijn).

 43. Hees

  ATWT dus 3x per dag. Om 9 uur, om 17 uur en om 22.30 uur.

 44. Roel

  @x kan me wel zoiets herrineren maar ik weet ook niet hoe dat zat misschien moeten ze dat voor GTST ook doen met de personages hahaha.

 45. Chiel

  Ja, net als The Nanny; ook 3 keer per dag. En The A team 2 keer…

 46. Nikkie

  Leuk kan je kiezen wanneer je ATWT wilt zien s’morgens, s’middags of s’avonds.

 47. Chiel

  @ X: Gewoon een seizoenseinde was het dacht ik. En je kan mensen toch gewoon het volgende seizoen laten ‘terugkomen’? :)

 48. Anoniem

  @ chiel @ X: volgens mij was dat in één avond dat je kon kiezen was geloof ik in de reclame dat je kon stemmen(bellen).

 49. Chiel

  Klopt!

 50. RTL FAN

  Bericht van Helga van Leur:
  In navolging van Amerikaanse inititatiefnemers, gaat RTL zijn bekende nederlanders inzetten om armoede onder de aandacht te brengen. In de USA heette die campagne ‘ONE’, in ons land, je raad het al: EEN.

  Armoede
  In 2000 spraken 189 landen af om de armoede in de wereld in 2015 te halveren. Nu in 2007 blijken de toen afgesproken millenniumdoelen nog lang niet gerealiseerd. Nog steeds is er sprake van extreme armoede en honger, gaan veel kinderen niet naar school en sterven miljoenen mensen aan aids en malaria. EEN start, in navolging van het Amerikaanse ONE, een campagne in Nederland om alle Nederlanders EEN voor EEN te mobiliseren in de strijd tegen armoede. Iedereen wordt opgeroepen om zijn stem te laten horen om regelingsleiders te houden aan de belofte om hieraan een einde te maken.

  Ruzie met de baas
  Hoe RTL Nederland daar precies invulling aan gaat geven, dat verklap ik nog niet. Ik wil geen ruzie met de baas, hahaha. Ik heb wel achter-de-schermen-filmpjes gemaakt van voorbereidingen. Een glimp.

  Sterven
  En laten we eerlijk zijn: elke drie seconden sterft een kind door armoede! Onnodig! Hun levens kunnen worden gered, overal ter wereld door mensen zoals jij en ik. EEN wil de armoede de wereld uit helpen. Zoals Winnie de Poeh al zei: ‘EEN voor allen, allen voor EEN!’. Soms doen mensen/beren wijzere uitspraken dan ze zelf doorhebben!

 51. Anoniem

  Wanneer start Aperitivo weer met Myrna Goossen?
  Staat nog niet in de schema’s……

 52. Nikkie

  zal wel in de middag zijn en daar zie je nog geen schema’s van.

 53. Mike

  @Nikkie

  De dagprogrammering is ook te zien op de rtl site.

  http://www.rtl.nl/service/rtlnederland/adverteren/televisie/dagschema

 54. Anoniem

  O bedankt Mike dan heb ik niet zo goed opgelet bedankt dat je het even neerzet.

 55. Nikkie

  reactie 54 was van mij sorry mijn naam vergeten.

  trouwens RTL8 lijkt me wel fijn als je iets gemist hebt dan kan je het daar terug zien.

  ATWT dus 2 keer de herhaling best fijn als je de ochtend niet kan zien dan kan je het s’avonds terug zien.

 56. JM

  RTL4 = CSI! Pff 3x per week.
  Geen RTL Nieuws op zondag is de doodsteek; kijkers van het nieuws zappen masaal naar NOS Journaal en blijven daar wie weet wel hangen voor het nieuws voortaan!

 57. Pat

  Wat een onzin , zondag was toch vooral een weekoverzicht van het nieuws…..ik zal het niet missen.

 58. mart

  Vind dat Rtl steeds meer buitenlandse series programmeerd dan amusement programma’s.
  Denk dat hierdoor Sbs de strijd wel eens zou kunnen winnen.
  Denk dat bijv op de vrijdag mensen kiezen voor so you wanna be a popstar ipv Csi.
  Hoe kan je nou 3x per week op prime time Csi programmeren.Dit trekt een bepaalt soort publiek.
  En moet je eens nagaan hoeveel presenatoren ze hebben,daar word geen eens gebruik van gemaakt met al die series als Csi Shark en Bones.
  Had toch echt gehoopt dat Ron Brandsteder een nieuwe show had gekregen op bijvoorbeeld dat woensdagavond.
  Carlo heeft ook alleen maar life en cooking.
  Laat carlo weer terug komen met Monte carlo of iets dergelijks vond ik altijd erg leuk.En op Rtl5 cash en carlo zou veel kijkers trekken

 59. Hees

  Nee aub niet meer Carlo! 2 uur per week is meer dan voldoende. Dat geldt overigens ook voor zijn o-zo-lollige collega Irene.

 60. Bart

  Beetje teleurstellende programmering idd. Ik had verwacht dat we eindelijk weer eens iets van RTL4 kregen te zien zoals dat in de jaren ’90 was met vrijwel elke dag een showprogramma.

 61. Svenzo

  EYE CANDY
  Face, Body, Sex Appeal & Attitude

  Dit najaar presenteert Veronica: Eye Candy, een nieuw reality programma, vol glitter en glamour, waarin tijdens een spannende afvalrace wordt gezocht naar het ultieme vrouwelijke videoclip model.

  De winnares van Eye Candy gaat er na tien afleveringen vandoor met een mooie geldprijs, een schitterende auto en zal bovendien een bijzondere rol vervullen in de videoclip van een internationale superster!

  Veronica doet een gooi naar Holland’s Next Top Model

 62. Bea

  Hier is de winterpresentatie te bekijken!

  link

 63. Peter

  Oftewel weinig nieuws, deze programmering kan je je wel vermaken maar het is niet vernieuwend. 3 keer csi in de week gaat je een keer de kop kosten snap niet dat een programmadirecteur niet inziet. Dat blijkt wel dat het niet zulke goede zijn. Tip: neem geen ex sbs’rs aan je ziet het ;-)

 64. Mike

  @ Bea. Hoe heb je dat gevonden?

 65. Bea

  @Mike: zoeken op RTL Nederland.nl en dan kom je hier :P

  http://www.rtl.nl/service/rtlnederland/adverteren/home/

 66. Patrick

  Dankje Bea :)

 67. Thom

  Het nieuwe programma van Wendy van Dijk op RTL4

  Holland Helpt! (Naar format Oprah Winfrey ‘Pay It Forward’)
  Wat gebeurt er wanneer vijftig willekeurige Nederlanders ieder € 1.000,–, een videocamera én de opdracht krijgen een goede daad te verrichten voor een ander…?

  Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die het zwaar heeft, bij voorkeur iemand niet uit de directe omgeving van familie en vrienden. Kortom; mensen die een klein wonder goed kunnen gebruiken…

  Krijg jij het voor elkaar? Met behulp van dat kleine bedrag van duizend euro maar met je camera van Heel Holland Helpt! zul je zien dat ook voor jou deuren opengaan en dat jijzelf in staat bent hemel en aarde te bewegen om datgene voor elkaar te krijgen wat eerst onbereikbaar leek…

 68. Thom

  Idols begint vanaf 20 Oktober 2007 ;)

  Zaterdag 20:00 – 21:30 uur Live show RTL 4,
  Zaterdag 21:30 – 22:30 uur Backstage RTL 5,
  Zaterdag 22:30 -23:00 uur Uitslag RTL 4

 69. Marc

  @ Thom, waar haal je dat weg? :o

 70. Patrick

  @ Thom 18:27: Bron? (link)

 71. mart

  Hhaahahaha hij heeft geen bron want geloof niet dat het klopt.
  voetbal op zterdag is van 22.00 tot 23.00 dus de uitslag zal of op Rtl 5 zijn of pas na elven op Rtl4
  Heb wel gehoort dat die backstage uitzending er komt en dat het niet over 2 dagen wordt verspreid.
  Heb trouwens net de najaarspresentatie bekekeneindelijk beginnen ze het te begrijpen raar dat dit nooit eerder te zien was

 72. Anoniem

  Voetbal op zaterdag is van 10 tot 11? Wie zegt dat? De programmaschema’s van oktober zijn nog niet eens bekend. Misschien zal de zaterdagavond van RTL4 er dan zo uitzien:
  20.00: Idols
  21.30: Lotto Weekend Miljonairs
  22.30: Uitslag Idols
  23.00: Voetbal op Zaterdag

 73. MTN

  @ Chiel. Geen van Duin compiltaie. Registratie theatershows en nieuwe serie animal cracker.

 74. mart

  En die backstage uitzending komt die al bij de worksshops (die vorige keer ook live te volgen waren) of pas vanaf de live shows?

 75. NICK

  DE GEHELE NAJAARSPRESENTAIE IS TE VOLGEN VIA http://www.rtlnederland.nl en klik dan op adverteren op de helft van de pagina staat ie!!

 76. NICK

  DE GEHELE NAJAARSPRESENTAIE IS TE VOLGEN VIA http://www.rtlnederland.nl en klik dan op adverteren op de helft van de pagina staat ie!!

 77. mart

  zullen wel 6 weken audities krijgen
  dan 2 weken theater ronde
  dan 4 weken workshops (Erg leuk vond ik dat omdat het te vergelijken is met de live shows)
  dan 8 live shows ofzo.In totaal zo’n 20 weken dan is de finale zeker pas half februari ofzo.Ben trouwens benieuwd wat er vanaf half februari tot einde seizoen komt.Hoop op een nieuwe grote show,hebben ze wel eve de tijd voor om over na te denken.

 78. Thom

  @Mart

  Zo mart, dus jij denkt dat ik uit me nek lul? Ga nu naar http://www.rtl.nl en ga naar ‘adverteren’. Dan klik je op ‘televisie’ en vervolgens naar ‘sponsering’. Daar zie je een link naar Holand Helpt! en Idols IV!

  Nu jij weer Mart!

 79. mart

  Je hebt gelijk thom maar hoe zit het dan met het voetbal op zaterdag.
  Bij tien moest het ook om 22.00 worden uitgezonden ivm regels van de eredivsie NV.Maar dan zal het wel naar Rtl 7 gaan.

 80. Sander

  Voetbal begint al in augustus. Maardaarvan zie ik niets in het schema van RTL.

 81. Jaques

  Een mini stukje van de nieuwe rtl nieuws leader: http://www.digitaalmedia.nl/digi/archief/2007/07/27/een-klein-stukje-van-de-nieuwe-rtl-nieuws-leader/

 82. mart

  Echt balen zeg.Nemen ze al het voetbal over van tien en dan hebben ze geen eens een apparte uitzending zoals voetbal insite.
  had best op maandag kunnen blijven.
  Eeen uur vond ik al kort,nu wordt het dan wel 1,5 maar daar zit ook het buitenlands voetbal overzicht in. Denk dat er hierdoor maar een half uur voor discussie overblijft.
  Als ik Rtl was had ik het buitenlands voetbaloverzicht in een apparte uitzending gestopt.Gewoon zonder presentator en alle wedstrijden achter elkaar uitzenden.
  Daarna gewoon op maandag het oude vertrouwde voetbal insite met genee en derksen.
  Het leukste deel waar ik me altijd op verheug is het nieuws van johan maar dat zal wel geschrapt worden.
  Ben bang dat ze enkel ff over de eredivsie van dat weekend discusseren en vervolgens buitenlands voetbal laten zien.
  Apparte talkshow wasveeeeeeeeeeeeeel beter geweest.
  Denk dat ik uit protest overstap naar studio voetbal.

 83. mart

  En de kijker is weer de dupe ervan want als je het goed bekijkt wordt eigenlijk veotbalinsite geschrapt zonder dat er wat voor terug komt.
  Met Tien als apparte zender had je als voetbal liefhebber had je op maandag ok nog een leuke uitzending maar nee hoor.Live shows en programma’s worden geschrapt en daarvoor komen in de plaats series en films.
  Snap dan ook echt niet waarom ze zoveel presentatoren en presentatrice hebben.Lekker makkelijk gewoon een serie kopen uit het buitenland.

 84. Jeroen

  @ Jaques: danny, kan je kappen met promoten?? Die 2 regels kun je ook in een berichtje hier neer zetten.

 85. Anoniem

  @ Jeroen: doe jij dat dan ook, patrick.

 86. David

  RTL4 heeft zeker geen spannende programmering, maar met het voetbal op zondag gaan ze sowiezo scoren natuurlijk. En 3x per week CSI is óók niet spannend, maar hey, het is een commerciele zender en ze denken aan de centen. Een show met Carlo Boszhard is leuk (alhoewel…), maar scoort óók rond de 1 miljoen kijkers. En CSI is goedkoper, en scoort ook zo. Grote shows zijn sowiezo erg duur, en dus doet RTL dat niet. Bovendien trekken die shows veel 50+, en die zijn weer niet interessant voor RTL. Denk dat RTL, als je puur naar financieel resultaat kijkt, een goed jaar tegemoet gaat.

  Wat ik dan weer niet snap ik waarom bij onze eigen PO geen ‘grote shows’ meer gemaakt kunnen worden. Tenslotte is er wel behoefte aan, en ligt de nadruk bij de PO niet op winst maken. Een show als Wetten Dass…? scoort in Duitsland (op de PO) nog steeds erg goed. Het mooiste zou zijn als onze eigen Jos Brink dat natuurlijk nog had kunnen presenteren, volgens mij was hij daar zeker voor in geweest als niet dat verschrikkelijke nieuws bekend werd deze week….

  Maar hoe dan ook, zeker geen spannende programmering, maar denk dat zowel RTL4 als 5 flink gaat groeien. RTL7 zal incidenteel netjes scoren (met voetbal of een goede film), en RTL8 wordt gewoon het oude RTL7, zonder de auto’s en sport en met iets meer sentimenteel gedoe.

 87. Jaques

  Jaques is Jaques en niemand anders. misschien is danny de beheerder van die site en komt hij hier vaak, maar ik ben jaques en niemand anders.

 88. Tjeerd

  Och je Danny is weer eens bezig. Dat dat jong niet moe van zichzelf wordt is onbegrijpelijk.

 89. Danny - Digitaal Media.nl

  Oh, Tjedde is er weer. Dingen zeggen die hij niet weet. Dat dat jong niet moe van zichzelf wordt is onbegrijpelijk.

 90. Chiel

  ‘dat jong’ ? Dat ben je na je 50e niet meer hoor :lol:

 91. Karel

  @david

 92. karel

  @David

  Volledig met je eens, de laatavondprogrammatie ven RTL 4&5 is wel aantrekkelijk, misschien deal or no deal na enkele maanden es vervangen door Cash&Carlo.

 93. mart

  Trowens vreemd dat ze tot 20 oktober typisch van duin gaan uitzenden op de zaterdag avond ipv een nieuwe grote show.
  Het zijn ook nog eens herhalingen die talpa ook al uitgezonden heeft.
  Het ziet ernaar uit dat Rtl geld aan het besparen is maar of dat nou zo slim is.
  Denk dat hierdoor Sbs het beste werk leverd door vanaf half augustus al de zeaterdag avond show het beste idee van nederland gaat uitzenden.
  denk dat de strijd aan het begin van het seizoen al voor sbs is en dan beginnen ze ook nog als eerst aan een grote talentenjacht so you wanna be popstar en later start Rtl pas met idols.
  Een nieuwe zaterdag avond showtot de 20 ste met Ron Brandsteder of carlo en irene was een betere zet geweest om al aan het begin de oorlog met sbs te winnen maarja dit zullen ze wel merken.
  typisch van duin:ik gok op 655.000 kijkers en nieuwe show had ze bijna het dubbele opgeleverd maar ok

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.