Sophie en Nicolette in De Klimaatpolitie

Sophie Hilbrand en Nicolette Kluijver zijn de agenten van De Klimaatpolitie. Samen bezoeken zij in zeven afleveringen van zeven minuten klimaatverpestende bedrijven en instellingen van Nederland om ze te vertellen dat er schoner, beter en klimaatneutraler gewerkt moet gaan worden. In aanloop naar Live Earth is De Klimaatpolitie vanavond om 23.30 uur, op 1 juli om 22.50 uur en van 2 juli tot en met 6 juli om 20.15 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

Op zaterdag 7 juli verzorgen BNN en NOS de marathonuitzending van Live Earth. Nederland 3 en 3FM staan dan de hele dag en nacht in het teken van Live Earth en geven verslag van de verschillende Live Earth-concerten in de diverse wereldsteden en van het Nederlandse initiatief Live Earth Alert! in Amsterdam. (Foto: Anne Timmer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen