Nieuw seizoen The 4400 van start op Tien

Tien start vanavond 30 juni met een nieuwe reeks van de Amerikaanse hitserie The 4400. In het derde seizoen van deze science-fictionserie hervatten special agents Diana en Tom hun speurtocht naar het grootste mysterie aller tijden: de terugkeer van 4400 vermiste personen op aarde. Wat is er precies in de toekomst gebeurd? Hoe hebben ze kunnen reizen in de tijd zonder ouder te worden? En wie heeft ze uitgerust met uitzonderlijke goede en slechte gaven?

De ruimtereizigers zelf hebben echter geen idee wat er is gebeurd. Iedere herinnering is weggevaagd. Maar dat hun leven – én dat van de rest van de aarde – nooit meer hetzelfde zal zijn staat onomstotelijk vast… The 4400 is vanaf vanavond wekelijks op zaterdagavond om 21.00 uur te zien bij Tien.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen