Ron Boszhard presenteert Te Land Ter Zee en in de Lucht

Ron Boszhard (foto) wordt de nieuwe presentator van het TROS-programma Te Land, Ter Zee en in de Lucht. Dat liet zijn management maandag weten. Boszhard treedt in het 36ste seizoen van dit programma in de voetsporen van Bert Kuizenga, die vorig jaar vertrok bij de TROS. “Te Land, Ter Zee en in de Lucht is een typisch Nederlands programma. Mensen vertellen me sinds bekend is dat ik het ga doen dat het ‘helemaal bij me past’. Daar ben ik enorm trots op“, vertelt Ron Boszhard, de broer van Carlo.

Boszhard is echter niet van plan zelf te veel in het spotlicht te treden. “Ik ben een ‘mensen mens’ en vind dat een programma als dit om de kandidaten moet draaien. Die mensen hebben maandenlang geknutseld aan een voertuig en het is zonde als je aan de mooie verhalen die dat met zich meebrengt niet wat meer aandacht besteedt. Juist het vinden van die verhalen, is iets dat heel goed bij me past.

Te Land, Ter Zee en in de Lucht is komende zomer te zien bij de TROS. Het programma is al sinds 1971 te zien. Het werd door de jaren heen gepresenteerd door onder anderen Willem van Kooten, André van Duin en Jack van Gelder.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Is Gordon over zijn tv-hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen