Laatste aflevering Kluners uit Kenia bij Tien

Het avontuur van de vier Kluners uit Kenia komt vanavond ten einde in het gelijknamige pro- gramma op Tien. Om 20.30 uur is de laatste aflevering te zien waarin de vier Kenianen de ultieme proef afleggen: 200 kilometer schaatsen op natuurijs in Zweden. De eerste en laatste uren van de race zullen in het donker verreden moeten worden. Bart Veldkamp en zijn vader Hans hebben er dertien weken lang alles aan gedaan om de Kenianen voor te bereiden op een van de zwaarste schaats- tochten ter wereld. Maar is het genoeg…? Kluners uit Kenia is om 20.30 uur te zien.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen