Jim Bakkum gewond bij musical Grease

Jim Bakkum is zondagavond gewond geraakt toen de auto die in de musical Grease wordt gebruikt tijdens de voorstelling in de Schouwburg van Almere van het podium de orkestbak in reed. Ook zijn tegenspeelster Bettina Holwerda is gewond geraakt. Beide spelers zaten in de auto. Jim heeft een hersenschudding en zal een maand uit de running zijn, aldus producent Albert Verlinde. Bettina heeft een blessure aan haar arm.

De musici raakten niet gewond, omdat de auto op een plek in de orkestbak terechtkwam waar niemand zat. Verlinde: “Gelukkig lijkt het relatief mee te vallen. Het had, zowel voor Jim als Bettina, als voor de musici, veel erger kunnen zijn.

RTL Boulevard besteedt vanavond aandacht aan het ongeluk van Jim en Bettina tijdens de uitvoering van Verlindes musical Grease in de Schouwburg van Almere.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen