Dolf Jansen op jacht bij de VARA

Cabaretier Dolf Jansen is vanaf komende vrijdag 2 februari vier weken lang te zien in het VARA-programma Jansen op jacht op Nederland 3. Al jarenlang begeeft Dolf Jansen zich langs vele wegen naar de Nederlandse theaters. “En iedere keer weer roepen die reizen vragen op over de plekken die hij passeert en de mensen die hij ziet vanuit de trein of nachtelijke auto. Hoogste tijd dus om eindelijk ook eens een keer op zoek te gaan naar de antwoorden“, aldus een woordvoerder.

Het resultaat van die zoektocht is te zien in Jansen op jacht. In de eerste aflevering gaat Dolf op weg naar Dronten. De vragen die zich onderweg aandienen hebben betrekking op olifanten langs de snelweg, de zoon van God, tasjesjongeren, Urk, een straatmuzikant en mediteren voor de wereldvrede in Lelystad. In zijn stand up in De Meerpaal besteedt Dolf Jansen aandacht aan deze punten.

Dolf Jansen: “Ik vertel wat ik reizend heb meegemaakt, en het zou best wel eens zo kunnen zijn dat het gaat over die olifanten, de zoon van God en het verband daartussen. Maar ook over weeralarmen en golfkarretjes, poëzie en hard grappen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen