Corné Klijn tekent bij RTL Nederland

3FM-dj en motorsportpresentator Corné Klijn zet zijn radiowerkzaamheden op een lager pitje en stort zich de komende drie jaar op het verslaan van motorraces bij RTL GP, het multimediale auto- en motorsportplatform van RTL Nederland. Met de aankoop van de uitzendrechten van de MotoGP in oktober vorig jaar heeft RTL GP alle relevante mo- torsport in huis. De uitzendingen op RTL 7 starten op zondag 25 februari met de IRTA-test in Jerez.

Corné Klijn presenteerde radioprogramma’s zoals de ‘Mega Top 50’, ‘Kort en Klijn’ en ‘Dance Classics Party’. Voor het laatstgenoemde programma blijft hij nog één uur per week te horen op 3FM. De uitzending van 25 februari begint om 15.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen