Corné Klijn tekent bij RTL Nederland

Geplaatst op ma 29 jan 2007 om 14:573FM-dj en motorsportpresentator Corné Klijn zet zijn radiowerkzaamheden op een lager pitje en stort zich de komende drie jaar op het verslaan van motorraces bij RTL GP, het multimediale auto- en motorsportplatform van RTL Nederland. Met de aankoop van de uitzendrechten van de MotoGP in oktober vorig jaar heeft RTL GP alle relevante mo- torsport in huis. De uitzendingen op RTL 7 starten op zondag 25 februari met de IRTA-test in Jerez.

Corné Klijn presenteerde radioprogramma’s zoals de ‘Mega Top 50’, ‘Kort en Klijn’ en ‘Dance Classics Party’. Voor het laatstgenoemde programma blijft hij nog één uur per week te horen op 3FM. De uitzending van 25 februari begint om 15.30 uur.


5 Reacties op “Corné Klijn tekent bij RTL Nederland”


 1. rens

  welke motorsort heeft RTL nu?
  – Formule 1
  – Moto GP?
  – 250cc??
  – 125cc???
  – Rally????

  wie kan mij een overzicht geven van alle motorsport op RTL7?
  ik ben alleen zeker van F1 en A1GP

 2. Roon

  RTL Nederland heeft alle rechten voor:

  Formule 1
  A1GP
  Moto GP
  Dakar
  Indy 500
  Le Mans
  Rally

 3. Herman

  ziet bij moto gp de 250cc en 125cc erbij?

 4. Joost

  Ik heb totaal geen verstand van deze B-sporten. Maar als RTL 7 een mooi assortiment motorsport aanbiedt, denk ik dat zij daar wel een vaste schare kijkers mee kan scoren. Mooie zet. Lekker doelgroepgericht.

 5. Andre

  Laat ze er dan ook mooie uitzendingen van maken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.