Nieuw beeldmateriaal in Anatomie voor Beginners

Het veelbesproken programma Anatomie voor Beginners is vanaf vanavond opnieuw te zien bij Tien. Gedurende twee weken wordt het programma van maan- dag tot en met donderdag om 22.30 uur uitgezonden in acht delen van een half uur. In het Britse programma Anatomie voor beginners wordt de kijker door de Duitse anatomie professor Gunther von Hagens en de Britse patholoog John A. Lee meegenomen op een educatieve reis door het menselijk lichaam.

Anatomie voor Beginners, waarin een aantal ontledingen op het menselijk lichaam te zien is, trok op 6 januari 204.000 kijkers. Tien kreeg naar eigen zeggen veel verzoeken binnen om het programma te herhalen. “In verreweg de meeste reacties werd de waardering over het programma geuit (boeiend, leerzaam, interessant), of werd verzocht het programma te herhalen, omdat men het tot hun grote spijt gemist had.

Oorspronkelijk bestaat de serie uit vier afleveringen van één uur. De uitzending van Tien op 6 januari was een bewerking hiervan tot een eenmalige uitzending van twee uur. De komende weken is dus twee uur aan nieuw beeldmateriaal te zien.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen