TMF biedt excuses aan voor vuurwerk tijdens begrafenis

Muziekzender TMF biedt op zijn website excuses aan voor het afsteken van vuurwerk in Staphorst, op hetzelfde moment dat er iets verderop een begrafenis plaatsvond. Met vier honderdduizendklappers op het marktplein in Staphorst, volgens TMF het saaiste dorp van Nederland, lanceerden Ali B en Yes-R woensdag de gloednieuwe radiozender TMF Radio. Enkele honderden meters verder werd op dat moment een 19-jarige jongen begraven. TMF was hier naar eigen zeggen niet van op de hoogte.

Was TMF dat wel geweest dan hadden wij, vanzelfsprekend uit respect voor de overledene en zijn nabestaanden, de lancering niet plaats laten vinden op de desbetreffende locatie“, laat TMF op zijn website weten. “Onze welgemeende excuses gaan uit naar de nabestaanden. TMF wenst de familie, vrienden en kennissen van de overledene veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen