Caz! presenteert End Of The Year Mix

Geplaatst op vr 29 dec 2006 om 11:59Radiozender Caz! presenteert vanavond End Of The Year Mix gemixt door DJ Martin Pieters. Honderdzesenvijftig hits van het afgelopen jaar zijn samengevat in een mix van één uur, die tussen 8.00 en 19.00 uur te beluisteren is bij Caz! De mix begint rustig met het nummer Wisemen van James Blunt en eindigt up-tempo met de DJ Tiesto mix van He’s a Pirate van Pirates of the Carribbean. Zangeres Nicole Scherzinger komt het meest voor in de mix.

Nicole is drie keer te horen met haar collega’s van The Pussycat Dolls en één keer samen met P.Diddy. Daarnaast komen onder meer Madonna, Simon Webbe en Beyonce vaker voorbij in de mix. Pieters is op oudejaarsavond ook aanwezig op het Damfeest in Amsterdam waar hij de Welcome-To-2007-Mix zal verzorgen.


U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.