Caz! presenteert End Of The Year Mix

Radiozender Caz! presenteert vanavond End Of The Year Mix gemixt door DJ Martin Pieters. Honderdzesenvijftig hits van het afgelopen jaar zijn samengevat in een mix van één uur, die tussen 8.00 en 19.00 uur te beluisteren is bij Caz! De mix begint rustig met het nummer Wisemen van James Blunt en eindigt up-tempo met de DJ Tiesto mix van He’s a Pirate van Pirates of the Carribbean. Zangeres Nicole Scherzinger komt het meest voor in de mix.

Nicole is drie keer te horen met haar collega’s van The Pussycat Dolls en één keer samen met P.Diddy. Daarnaast komen onder meer Madonna, Simon Webbe en Beyonce vaker voorbij in de mix. Pieters is op oudejaarsavond ook aanwezig op het Damfeest in Amsterdam waar hij de Welcome-To-2007-Mix zal verzorgen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen