973.000 kijkers voor Wie wordt de man van Froukje?


De kijkcijfers van donderdag 28 december 2006 (SKO)

Wie wordt de man van Froukje? (RTL4, 20:33) – De eerste aflevering van Wie wordt de man van Froukje?, waarin een oproep ge- daan werd aan alle mannen in Nederland, werd gisterenavond door 973.000 kijkers (madl: 14.5%) bekeken. In de zoektocht van Wie wordt de man van Froukje?, dat in maart van start gaat, gaat actrice Froukje de Both op zoek naar een nieuwe man. “Omdat ik een bekende Nederlander ben, is dat best lastig. Ik moet inschatten of iemand in mij is geïnteresseerd of alleen maar met een bekende Nederlander wil omgaan.”

Wat Froukje betreft, wordt haar programma vooral vrolijk en romantisch. “Ik ben niet wanhopig. Ik kan goed alleen zijn. Ik ben wel vaker vijgezel geweest met de feestdagen. Dat vind ik geen punt“, aldus Froukje bij de GPD. “Ik zoek een toegewijde man. We moeten samen een stel vormen. Er moet een kleine ‘edge’ aan de man zitten, iets dat hem spanend maakt. Hij mag niet de makkelijkste zijn en ik ben dat ook niet.” Inmiddels ziet ze ook wel voordelen aan het tv-daten. “Mensen zoeken op steeds meer verschillende manieren een partner. Speeddaten en internetdaten zijn helemaal in. Daten via de televisie staat daar niet ver van af. En ik verwacht dat ik in elk geval nu een groter bereik heb dan normaal.

Editie NL (RTL4, 18:13) – Presentatrice Elsemieke Havenga was gisteren voor het laatst te zien in de dagelijkse actualiteitenrubriek Editie NL op RTL 4. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad al die jaren en nu ook nog wel, maar soms moet je gewoon dingen doen, want het is ook tijd voor andere zaken“, vertelde Elsemieke aan RTL Boulevard. Havenga zegt nieuwe uitdagingen te hebben. Welke dat zijn, is nog onbekend. Wel staat vast dat Havenga haar werk bij Editie NL zal missen. “Dat nieuws zit gewoon zó in mijn genen. Dat zal ook gek zijn dat ik gewoon ’s ochtends de krant lees en iets zie, dat ik denk van: damn, dat is een onderwerp, weet je wel.” Elsemieke denkt niet dat ze in een zwart gat zal vallen, nu ze niet meer voor televisie werkt. “Ik ben natuurlijk best wel ijdel, want anders zit ik niet voor de buis. Maar of het leven nou in één keer helemaal niets meer voorstelt als ik niet meer presenteer, daar geloof ik helemaal niets van.” Editie NL scoorde gisteren 885.000 kijkers (madl: 19.7%).

The Sopranos (VARA, Ned3, 23:15) – De maffiaserie The Sopranos is een wereldhit. De 25-jarige Jamie-Lynn Sigler speelt al sinds haar zestiende Meadow, dochter van maffiabaas Tony Sopranos. “Van alle personages uit de serie staat Maedow als serieuze studente het verst van het maffiawereldje af. Sterker nog, ze staat lijnrecht tegenover haar familie. Ze is zich bewust van deze moeilijke situatie, maar accepteert alles zoals het gaat“, aldus Sigler in Veronica Magazine. In de beginperiode van The Sopranos kampte Jamie-Lynn met een eetprobleem. “De eerste jaren van de serie zijn een soort documentaire van mijn gewichtsverlies. Toen ik tussen twee seizoenen in veel was afgevallen, zei de regisseur dat ik mijn baan zou kwijtraken als ik niet zou aankomen. Ik leek niet meer op een meisje dat de hele dag pasta at. Dat was een extra stimulans om mijn eetprobleem te lijf te gaan.” Jamie-Lynn is de vele moorden in The Sopranos nog niet zat. “Ik vind het juist wel grappig. Moet je je voorstellen: aan het begin van het jaar krijgen we altijd de garderobe voor het komend seizoen, en dan moet een hele lading zwarte kleding worden gepast voor al die begrafenissen.” The Sopranos werd gisteren door 177.000 kijkers (madl: 4.7%) bekeken.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen