Reinout Oerlemans stopt met de TROS TV Show

Reinout Oerlemans stopt met de presentatie van het showprogramma TROS TV Show. De TROS TV Show is volgens Oerlemans niet meer te combineren met zijn werkzaamheden voor zijn tv-productiebedrijf Eyeworks. “Ik denk dat het moment daar is dat ik moet beslissen dat het domein van de TV Show en het soort programma niet meer te combineren is met de onderneming die ik leid en die ook op mijn rug zit“, aldus Oerlemans in het praatprogramma Pauw & Witteman.

Oerlemans weet nog niet precies wanneer hij met de TV Show stopt. “Daar ben ik over in gesprek.” Op de vraag wie een geschikte opvolger voor Reinout zou zijn, zegt hij: “Dat is hartstikke moeilijk. Kom op, we gaan naar een ander onderwerp. Het voelt ongemakkelijk, omdat ik daar midden in zit in dit proces.

Al van jongs af aan was het Reinouts droom om een tv-programma als de TV Show te presenteren. “Alleen er is nu opeens iets nieuws bijgekomen, waarvan ik denk: ‘Holy fuck, wat gebeurt er met me?’ En dat is dat ondernemen. Dat is vijf jaar geleden begonnen en daar ben ik dag en nacht mee bezig.” (Foto: Kippa)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen