De Kavijaks vanaf 1 december op Nederland 2

De Vlaamse serie De Kavijaks is vanaf vrijdag 1 december vijf weken lang rond 23.00 uur te zien op Nederland 2. De vijfdelige miniserie naar het gelijknamige boek van schrijver Jozef Vantorre zal worden uitgezonden door de KRO. De Kavijaks brengt het verhaal van de telgen van een arme vissersfamilie, tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog. Het is een verhaal van vallen en opstaan, van samenspannen om te kunnen overleven tijdens de Duitse bezetting, maar het gaat ook over familierelaties en over volwassen worden tijdens de oorlog.

De KRO gaat in december ook van start met de nieuwe talkshow Parla!. In Parla!, dat vanaf zaterdag 9 december wekelijks rond 21.10 uur zal worden uitgezonden op Nederland 2, komen alleen vrouwelijke deskundigen aan het woord. Het is de bedoeling dat in dit programma scherpe, persoonlijke, grappige en spraakmakende discussies over actuele maatschappelijke kwesties ontstaan tussen prominente en bekende sprekers onder leiding van een mannelijke presentator.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen