‘De bruiloft van..’ eind november van start bij Talpa

Talpa zendt op dinsdag 28 november de eerste aflevering uit van De bruiloft van.., dat iedere werkdag rond 19.00 uur te zien zal zijn bij de tv-zender van John de Mol. In dit programma wordt de kijker meegenomen naar de meest uiteenlopende trouwfeesten. Chique bruiloften, minimale bruiloften, artistieke, traditionele, religieuze, zakelijke, decadente of controversiële huwelijksfeesten komen vanaf eind november in het nieuwe Talpa-programma voorbij.

Naast een chronologische registratie van alle hoogtepunten van de dag, speelt ook het verhaal achter het huwelijk een belangrijke rol. Bruidspaar, familie en vrienden vertellen openhartig over hoe het allemaal zover gekomen is. Finale van elke aflevering is het onderdeel ‘de Kus’. Slagen de jonggehuwden erin om elkaar precies dertig secondenlang te kussen, dan winnen zij maar liefst 10.000 euro.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen