Linda de Mol presenteert kick-off De Gouden Kooi

Linda de Mol zal aanstaande zondag (1 oktober) om 20.30 uur de kick-off van het nieuwe Talpa-programma De Gouden Kooi presenteren. In The Kick-Off is te zien hoe de negen deelnemers vorige week door verschillende Talpa-gezichten werden overvallen met de vraag: nú meegaan met de mogelijkheid om 100.000 euro extra te verdienen, of tóch die laatste twee dagen in gezelschap van familie en vrienden doorbrengen? Zes kandidaten namen de gok.

Zij lieten hun families en afscheidsfeestjes voor wat ze waren. Beau van Erven Dorens, Gordon, Caroline Tensen, Winston Gerschtanowitz en Humberto Tan leverden de gelukszoekers in De Gouden Kooi af. Daar volgde het volgende duivelse dilemma: één kandidaat krijgt de beloofde ton, maar dan moeten de andere vijf het daar unaniem over eens zijn. En dat ging niet zonder slag of stoot…

In De Gouden Kooi zijn tien Nederlanders ‘gevangen in luxe’ in een kapitale villa ter waarde van ruim 2 miljoen euro. Eén van hen kan de villa winnen, samen met een grote geldprijs. Maar daarvoor moeten ze eerst hun eigen vrijheid opofferen voor onbepaalde tijd. Alleen de kandidaat die als laatste in de villa overblijft, wint.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen