John de Mol bevestigt interesse in Endemol

Talpa-baas John de Mol overweegt Endemol, het tv-productiebedrijf dat hij mede heeft opgericht, terug te kopen. Dat heeft De Mol donderdag bevestigd in een interview met het internationale persbureau Reuters, schrijft De Telegraaf. De Mol is benaderd door het Italiaanse mediabedrijf Mediaset om een gezamenlijk bod uit te brengen op Endemol. Het Spaanse Telefónica wil Endemol, waarin zij een belang heeft van 75 procent, verkopen.

Het is waar dat we gesproken hebben met Mediaset, dat ons gevraagd heeft mee te doen aan een bod op Endemol. Dat is een optie voor ons“, aldus De Mol. Een woordvoerder van De Mol voegde er aan toe dat de kwestie voor de mediaondernemer geen prioriteit heeft: “Het is eerder zo dat we een aankoop niet uitsluiten.”

Zie ook: John de Mol aast op Endemol‘ (16 juni 2006)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen