SBS 6 definitief met vroege editie Hart van Nederland

SBS 6 komt definitief met een extra editie van Hart van Nederland in de vooravond. Actienieuws met presentatrice Gallyon van Vessem (foto) verdwijnt daardoor van de buis. Dat meldt het AD. De vroege editie van de nieuwsrubriek Hart van Nederland zal rond 19.00 uur worden uitgezonden.

Hart van Nederland is al jaren een kijkcijferkanon op de latere avond (22.30 uur). SBS 6 vermoedt dat “een mildere versie” van het bestaande Hart van Nederland in de vroege avond in een behoefte zal voorzien. Wie het programma gaan presenteren is nog niet duidelijk. Volgens de zegsman zal het een mix worden van de bestaande Hart-presentatrices en nieuwe gezichten.

In maart vertelde SBS-programmadirecteur Eric van Stade al dat er plannen waren voor een vroege editie van de goed bekeken nieuwsrubriek (zie eerder). Van Stade destijds over een vroege editie: “Het is de bedoeling dat we een versie maken van Hart van Nederland die niet kannibaliseert met Hart van Nederland, maar die een bepaalde groep kijkers die er al zit weg te snoepen bij de andere zenders.” Van Stade sloot toen niet uit dat Hart van Nederland ook wordt uitgebreid met een radio-editie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen