Stoelendans bij RTL 4

http://sbs6.sbs.nl/images/database/q/quintytrustfull/special6/sp_quintytrustfull.jpgJohn Williams krijgt een nieuwe collega bij het woonprogramma House Vision (RTL 4). Presentatrice Quinty Trustfull (foto) zal Stella Gommans namelijk opvolgen in het programma, waarin huur- en koopwoningen in eigen land en over de grens centraal staan. Gommans wordt de nieuwe presentatrice van Jetsetters. In Jetsetters wordt gesproken met succesvolle zakenmannen en -vrouwen en ook krijgt de kijker een kijkje in hun vaak luxe leven.

De eerste reeks van Jetsetters werd gepresenteerd door Myrna Goossen. Goossen zag af van de presentatie van de tweede reeks, in verband met haar angst voor vliegen. Myrna blijft in het najaar wel gewoon te zien als presentatrice van het goed bekeken middagmagazine Aperitivo.

Overigens zal Quinty Trustfull, naast de presentatie van House Vision, in het najaar ook te zien zijn als tijdelijke vervanger van Corine Boon in Eigen huis & tuin. Corine Boon is in juni voor de tweede keer moeder geworden.

Tot slot zal Marilou le Grand, bekend van het RTL 4-programma TV Makelaar, voor deze zender 28 nieuwe afleveringen van het botenprogramma Yacht Vision opnemen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen