Invasion bij Veronica

Geplaatst op do 25 mei 2006 om 14:00

De afbeelding “http://www.wchstv.com/abc/invasion/cast.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Veronica zendt vanaf woensdag 12 juli wekelijks de Amerikaanse serie Invasion uit rond 21.30 uur. Deze serie speelt zich af in een dorp vlakbij de Everglades in Florida. Het dorp wordt geteisterd door een verwoestende storm. Parkwachter Ranger Russell gaat tot het uiterste om het dorp en zijn familie te beschermen. Tijdens de storm beweert zijn dochter mysterieuze lichten te hebben gezien vlakbij het water.

Eerst gelooft hij het niet, maar later begint hij toch te twijfelen of het misschien toch waar is nadat zijn vermiste ex-vrouw naakt opduikt en niets meer weet van de storm. Is de storm een natuurlijke ramp of zit er misschien toch meer achter? Terwijl de rest van het dorp langzaam de draad weer oppakt na de storm gaat Russel op onderzoek uit naar de vreemde gebeurtenissen in de nieuwe televisie-serie.

SBS 6 introduceert in dezelfde maand het programma 112 Nederland. Vanaf dinsdag 25 juli brengt SBS 6 wekelijks om 23.20 uur het laatste nieuws van brandweer, politie en ambulancediensten uit de regio. 112 Nederland brengt de kijker in twintig minuten op de hoogte van de in het oog springende calamiteiten van de afgelopen week.
29 Reacties op “Invasion bij Veronica”


 1. Veronicafan Michael*

  The Perfect Storm dus in een serie-sausje? :?
  Heerlijk, weer een B- serie op Veronica… lekker hoor SBS, dat doe je goed :/

 2. De ONM Club

  Leuk programma voor Veronica! Ik zal kijken

 3. De ONM Club

  * Nou beter dan al die herhalingen hoor…

 4. Kokstra

  Van de buis gehaald in Amerika na 1 seizoen. En Michael, het is geen B-serie.

 5. Veronicafan Michael*

  @Kokstra
  Nou dat het van de buis is gehaald naar 1 seizoen in medialand Amerika spreekt boekdelen…
  Geen A, geen B, geen C- serie maar een regelrechte flop. En SBS gaat het natuurlijk dumpen op Veronica. dat zegt wat over SBS zijnde…

 6. Kokstra

  @Michael: Het heeft een volledig seizoen getrokken en trok meer dan 11 miljoen kijkers. Dat is geen flop, men wilde gewoon een nieuw programma op dat tijdstip om te proberen meer kijkers te trekken.

 7. tony

  Heel Lost achtig (ik heb hier in vlaanderen er al 12 afleveringen van gezien) met zelfs ongeveer de zelfde achtergrondgeluiden. Alleen de flashbacks ontbreken en het gaat ook niet zo snel vooruit. Het haalt toch bijna 200 000 kijkers om 23:00 op maandagavond maar dat kwam vooral omdat het na lost stond en dat is hier een echte rage.

 8. Jantje

  De titel 112 Nederland, lijkt wel verdact veel op 112 weekend

 9. Mike

  Lijkt me wel een leuke serie. Beetje a la Lost.

 10. Craig

  SBS kloont rustig verder.

  RTL5 kwam als eerste met een 112/0611 programma.

 11. Rens

  De foto lijkt idd net op lost!!

 12. Altere

  @Craig: misshien is het wel van dezelfde makers als toen bij RTL5 …

 13. Thomas

  @Veronicafan Michael*:
  Invasion is zeker geen B-serietje!! Lovende kritieken, en had in Amerika HOGE kijkcijfers. Best scorende serie (op Lost na) in haar genre, en is ook zeker niet door tegenvallende kijkcijfers stopgezet.
  Heb bijna alle afleveringen gezien, en het is een regelrechte aanrader.

 14. Thomas

  Ik wou eigenlijk net zeggen ‘eindelijk wat goede series bij Veronica’, maar ja, er zijn altijd mensen die dingen beweren zonder er ook maar een seconde bij stil te staan of na te denken…

 15. chaser

  Invasion is echt een geweldige serie! Ik heb t/m aflevering 20 gezien en sommige afleveringen zijn spannender dan bijvoorbeeld Lost.

 16. Kay

  Ja, maar dan vergeet je dat Lost 10x meer kwaliteit heeft…

 17. Atmos

  Jezus wat een gezeik wees blij dat er eens wat nieuws wordt uitgezonden inplaats van al die herhalingen. Ga zeker kijken naar Invasion. Hou wel van die serie’s alla Lost, The 4400 of Prision Break.
  Aangezien deze serie’s stopen in de zomer ben ik al blij dat er iets nieuws uitkomt.
  En omdat het stopt in Amerika wil nog niet zeggen dat het een flop is???
  Baywatch was in VS geen succes maar in de rest van de wereld wel. Farscape is op zo’n zelfde mannier de nek omgedraaid , Star Trek en Stargate het zelfde verhaal alleen zijn deze naar SF channel over gegaan.
  John Doe en Dark Angel idem dito… het is jammer dat de VS alles kan beslissen wat wij ( of de rest van de wereld moet gaan kijken)

  ps: je kan altijd nog niet kijken Veronicafan Michael !!!!!

 18. Atmos

  @ kay heb je ooit wel eens een afl van Invasion gezien?

 19. Emma

  Ik wel, en de beide series zijn super! Enkel spijtig dat Invasion na het eerste seizoen al stopt :'( *snik*

 20. yvonne

  ik heb al een paar afleveringen gezien van invasion en ik moet zeggen vind het nu al erg spannend….en ik vind het zeker geen flop.

 21. Roger

  Tsjonge wat kunnen sommige mensen erg kortzichtig zijn zonder ook maar iets van deze fantastische serie te hebben gezien.
  Inderdaad ook ik heb inmiddels al 12 afleveringen gezien en ik kan jullie vertellen, dat de spanning er goed ingehouden wordt.
  Dit in tegenstelling tot Lost, waar het soms wat langdradig wordt.
  De serie heeft niet het meest originele verhaal, maar het gaat erom hoe het uiteengezet wordt.
  Voor degenen die van spanning en mysterie houden: zekers kijken en niet letten op die domme reakties van mensen die nergens wat vanaf weten!!!

 22. Annet

  Heb net de eerst 6 afleveringen gezien en hij is helemaal goed!!! Dit weekend de volgende 6 kijken!!!

 23. yvonne

  ik heb nu 20 afleveringen gezien van invasion en sjees zeg wat word het allemaal spannend wil nu de rest van de afleveringen ook zien,maar ik krijg ze maar niet gedownload

 24. De ONM Club

  @ yvonne: http://www.torrentz.com en dan invasion intypen? misschien werkt dat.. op http://www.torrentpassion.org staan ze ook ;)

 25. BB

  Voor tv-show is http://www.mininova.org de site waar je moet zijn. Heeft zo wat alle US shows, waaronder dus Invasion, maar ook Lost, 24, Medium, Cold case, CSI franchise, Prison Break etc.

 26. De ONM Club

  Oke :) voor promo: http://www.invasion.web-log.nl

 27. Daan

  Weet iemand welk nummer er word afgespeeld van dat voorstukje van Invasion

 28. Mediacourant.nl » Blog Archive » SBS 6 met dagelijkse docusoap Medisch Centrum

  […] De populaire diëtiste Sonja Bakker is dit najaar te zien in het interactieve tv-programma Je Echte Leeftijd. Bakker, bekend van haar bestseller Bereik je ideale gewicht!, zal in Je Echte Leeftijd optreden als deskundige (zie ook: ‘Sonja Bakker presenteert Je echte leeftijd‘, 21 juni). SBS 6 komt in het najaar ook zoals eerder bekend met het programma 112 Nederland, waarin ernstige verkeersongelukken, uitslaande branden of roofovervallen in Nederland aan de orde komen. […]

 29. Jonathan

  YES!

  Ik heb m eindelijk gevonden! DAAN,

  dat nummer bij die voorstukjes van Invasion: Placebo – Song to say goodbye.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.