Showroom terug bij de NCRV

Geplaatst op do 25 mei 2006 om 11:42

De afbeelding “http://www.dvhn.nl/multimedia/archive/00046/img-170306-242_onlin_46378c.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Nederland 1 gaat in juli terug in de tijd met twee nieuwe tv-programma’s. In Denkend aan Showroom bezoeken de NCRV- presentatoren Jan Fillekers en Henk van der Horst vanaf dinsdag 1 juli (21.00 uur) mensen die destijds te gast waren in het legendarische programma Showroom. Opnieuw maakt het duo portretten van hun vaak excentrieke gasten in Showroom.

Van 1977 tot 1983 etaleerden Jan en Henk in het NCRV-programma Showroom ongewone landgenoten. Bij de uitreiking van de Nipkowschijf in 1981 was er een zogenaamde ‘eervolle vermelding’ voor Showroom. In het juryrapport stond te lezen: “De redactie weet bij voortduring de vindplaats vast te stellen van een volkse goudmijn aan uitspraken, filosofieën en oprechte moraal van mensen die door geen tien alternatieve trendsetters uit het veld zijn te slaan.” (via)

Omroep MAX komt vanaf zaterdag 15 juli (20.30 uur), zoals eerder bekend, wekelijks met de TV Come-back Show. In dit showprogramma pakken bekende oud-presentatoren als Fred Oster, Tineke de Nooij, Peter Jan Rens en Ted de Braak de microfoon weer op om hun eenmalige tv-comeback te maken.
5 Reacties op “Showroom terug bij de NCRV”


 1. Jorzz

  Peterjan Rens! Die vind ik zo slecht!

 2. KrokanteKrab

  Alle 4 zijn ze oud en lelijk hoort precies bij MAX

 3. Ik zeg

  Het kan nog wel eens leuk worden,of ze nou lelijk zijn of niet.

 4. chaser

  PJ Rens is cool!

 5. Veronicafan Michael*

  Peter Jan Rens vond ik echt goed 8)
  Doet ie het of Doet ie het Niet vond ik echt één van de beste spelshows met hem in de hoofdrol bij de VARA, later vond ik hem wel matig bij SBS6 z’n Goed Geld Show.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.