‘Prins op het witte paard’ bij Talpa

Geplaatst op do 25 mei 2006 om 14:43

De afbeelding “http://www.romanceandlove.us/CoupleSunset.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Talpa introduceert op 16 juli een nieuwe zondagavondprogrammering, die vooral gekenmerkt wordt door het nieuwe amusementsprogramma Prins op het witte paard en de quizshow Een miljoen wat?. In Prins op het witte paard (20.30 / 22.00 uur) verandert het leven van een alleenstaande moeder, die normaal de eindjes aan elkaar moet knopen twee weken lang in een sprookje.

Privé-jets, exclusieve restaurants, luxe logeeradressen en romantische vakantie bestemmingen horen bij dat sprookje. Bovendien zullen drie vrijgezellen haar het hof te maken, maar terwijl de mannen hun best doen haar hart te veroveren, moet ze er gaandeweg twee van de drie terugsturen naar Nederland. De centrale vraag luidt: Is de overgebleven man daadwerkelijk haar prins op het witte paard?

In Postcode Loterij 1 Miljoen Wat? moet een team van drie vrienden, buren of collega’s samen een ketting van achttien goede antwoorden maken door om de beurt een vraag te beantwoorden. Eén fout van een individu is fataal voor de hele groep. Het team krijgt dus slechts één kans om een miljoen te winnen. De vraag is alleen: 1 Miljoen Wat? De valuta waarin dat miljoen wordt uitgekeerd is namelijk afhankelijk van het gespeelde spel. Zo kan de geldprijs variëren van 1 miljoen euro tot 1 miljoen Indonesische Rupiah (91 euro). 1 Miljoen Wat? is tussen 22.00 en 23.00 uur te zien.
14 Reacties op “‘Prins op het witte paard’ bij Talpa”


 1. Maurice

  Ben benieuwd, klinkt wel leuk beide, maar of het scoort is nog maar de vraag…

 2. Kokstra

  Een miljoen wat zou leuk kunnen zijn.

 3. Mike

  Toen ik voor het eerst de titel Miljoen wat? hoorde dacht ik dat je ook een miljoen voorwerpen ofzo kon winnen. Een miljoen gratis luiers ofzo. Lijkt mij wel een leuk programma. Maar in juli moet Talpa het nog steeds zonder voetbal doen, dus ik vrees het ergste.

 4. Frank

  Betekent dit het einde van 1 tegen 100?

 5. Kokstra

  @Frank: Nee, men wilde een nieuw spelprogramma om uit te zenden naast 1 tegen 100 en Miljoenenjacht.

 6. MikE

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe zondag programmering van Talpa, en in hoeverre deze zal aanslaan. Of juist niet.

  Persoonlijk ben ik van mening dat de home videos op de vooravond echt de langste tijd gehad hebben. De kijkcijfers zijn gedaald, en het is één en al herhaling. Eerst vond ik het geweldig om te zien (ja het is leedvermaakt, maar so what, die ‘ongelukkige’ mensen maken zelf die fouten en sturen het zelf in om veel geld te verdienen), maar ik ben er inmiddels wel flauw van geworden.

  Gewoon weer een knaller van een openingsprogramma inzetten, als dat lukt gaat Lotte sowieso meer scoren.

 7. carloirenewebsite.nl

  1 Miljoen wat? klinkt interressant. Jammer dat Miljoenenjacht maar zoweinig afleveringen heeft….

 8. Martijnjdd

  1 Miljoen wat? lijkt me leuk, maar die zoveelste datingshow kan mij gestolen worden.

 9. Martijn van Veen

  Één miljoen wat? lijkt me wel een leuk programma

 10. Maurits (2)

  Dit gaat weer scoren,
  na al het voetbal wil de huisvrouw ook wel een tv kijken!
  En iedereen wil toch wel lekkere luxe..
  En daarna kan de man weer inschakelen met Linde de mol bij 1 miljoen wat..

 11. KrokanteKrab

  Is prins op het witte paard niet net zoiets als Hartenjagers(SBS6)???
  Maar ik denk dat Talpa hier wel mee gaat scoren…

 12. Petertjuhh

  Wie gaat 1 miljoen wat presenteren dan?
  Moet wel een beetje vlot worden .. dus liever geen Winston

 13. wim

  wat een klote programering, wacht mar tot boer zoekt vrouw begint, dan wordt de zondag avond van talpa van het scherm gevaagd.

 14. Pim

  Dat klinkt mij toch erg in de oren als een goedkope kopie van Lotto Weekend Miljonairs..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.