1,5 miljoen kijkers voor Dancing with the stars



De kijkcijfers van zaterdag 1 april 2006 (SKO)

[hr][u]Dancing with the Stars (RTL4, 20:01)[/u] ? Het tweede seizoen van Dancing with the stars opende vorige week zaterdag met ruim 1,6 miljoen kijkers. De tweede aflevering uit het nieuwe seizoen werd gisteren door [u]1.511.000 kijkers (madl: 22.7%)[/u] bekeken.

Maik de Boer en zijn Charissa kregen vorige week de laagste punten van de jury. Deze week staan ze samen met Lieke van Lexmond en haar Remco bovenaan de tussenstand met 32 punten. “Ik heb vorig jaar een tijdje in Spanje gezeten en toen ik terugkwam, had iedereen het over Dancing with the Stars“, vertelt Maik bij de TROS.

Na ??n keer kijken was ook ik meteen fan. Ik vond het z? lief, z? romantisch. Nu doe ik zelf mee en ik vind het superenig. Alleen moest ik wennen aan het fysieke contact. Het is toch wel erg intiem en zo goed ken je je danspartner natuurlijk ook weer niet. Ik dacht: ik doe het er even bij, maar dat is niet het geval. Het is keihard werken, want ik heb de motoriek van een baksteen.Myrna Goossen deed het volgens de jury het slechtst. Goossen vertelde voor haar deelname aan het programma: “Van de vorige serie van Dancing with the stars heb ik gen?ten. Ik vond alles even enig en wilde ontzettend graag zelf meedoen. Dat heb ik voorzichting links en rechts laten vallen en toen werd ik gevraagd! Ik heb vroeger veel aan ballet gedaan en daarom dacht ik dat het stijldansen wel mee zou vallen. Maar dat was niet zo, ik v?nd het moeilijk. We werken keihard; na iedere training strompel ik die studio uit en de blaarpleisters zitten standaard in mijn tas. Maar ik word er helemaal blij van.

[hr][u]Wie is.. De Mol? (AVRO, Ned2, 22:39)[/u] – Wie is.. De Mol?-presentator Karel van de Graaf is veel strenger dan zijn voorganger Angela Groothuizen. Jeugdjournaal-presentatrice Milouska Meulens beaamt dat. “Karel was niet alleen streng, hij was ook gewoon ?ng“, aldus Milouska recentelijk in Party. “Bij het vertrek vanaf Schiphol zonderde hij zich al een beetje van ons af en bij de eerste opdracht stond hij ons heel eng op te wachten. Die hoed, die jas, soms schrokken we ons te pletter als hij weer ergens klaarstond: ?Oh god, daar staat Karel weer!?” Karel zegt zelf dat hij rigoureuzer had willen zijn. Van de Graaf: “Er is mij gevraagd hard en streng op te treden. We wilden terugkeren naar het originele format en daarbij passen geen gezellige onderonsjes met de deelnemers. In die zin wijk ik dus behoorlijk af van de stijl van Angela Groothuizen, die in de vorige series een soort vertrouwensband met de mensen aanging. Het zou ook geen goede zaak zijn als ik zou proberen haar stijl te imiteren. Angela is de leukste en aardigste collega die ik ken, het is de kachel waar je omheen wilt zitten als je het koud hebt. Dat was ook haar aanpak bij Wie is.. De Mol? En die was uiterst succesvol. Maar in feite week die methode af van het oorspronkelijke idee. Voor mij was het zeer prettig om me in te leven in een sfeer van soberheid en afstandelijkheid. Dat ligt me goed, omdat die rol dichtbij de echte Karel ligt. Ik vind het niet vervelend om streng te zijn.

[hr][u]Koefnoen (AVRO, Ned2, 21:00)[/u] – Recht tegenover Groeten terug op SBS 6, kwamen Paul Groot en Owen Schumacher van het satirische AVRO-programma Koefnoen met een persiflage op de Himba-stam uit Namibi? (zie hier een foto). In Koefnoen, dat door [u]647.000 kijkers (madl: 9.2%)[/u] bekeken werd, reageerden de Himba op de Nederlandse actualiteit. Groeten terug scoorde gisteren 1.307.000 kijkers (madl: 18.4%) bij SBS 6. De Mentawai uit Indonesi? maakten in de uitzending van gisteren een boswandeling en verbaasden zich over het feit dat er geen dieren zijn en er geen eten te vinden is. De Himba gingen met de familie Massing mee naar het NK Taekwondo om Hans jr. aan te moedigen. Ze boden Hans jr. aan mee te vechten en vonden hem erg moedig. Monique probeerde ’s avonds de mannelijke Himba wat emancipatiebeginselen bij te brengen door ze te leren afwassen, terwijl Hans jr. Tjiuaoa zijn kalender van Jennifer Lopez liet zien. “Haal die vrouw hierheen“, aldus een verliefde Tjiuaoa die aangaf niet meer terug te willen naar zijn thuisland.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen