Regina Romeijn met Weekend Tripper

Regina Romeijn is vanaf vanmiddag te zien bij NET 5 met het nieuwe programma Weekend Tripper (17.05 uur). Hierin bezoekt Romeijn dertien verschillende Europese bestemmingen, die zich lenen voor een leuk weekend weg.

Regina bezoekt hotspots die goed aansluiten bij de belevingswereld van de jonge vrouw met een eigen inkomen en carri?re, die kwaliteit op waarde weet te schatten“, aldus een woordvoerder van NET 5.

Bij de Evangelische Omroep was er geen werk meer voor Regina, want ze is de niet-gelovige helft van het vrouwelijke duo dat drie seizoenen Zij gelooft, zij niet maakte. “Het is nooit met zoveel woorden gezegd, maar omdat ik niet in God geloof, was er bij de EO geen werk meer voor me“, aldus Regina. “We hebben het nog wel gehad over een ander programma na ?Zij gelooft, zij niet’, maar dat ging niet door en toen hield het op. Ik begrijp dat. De EO is een evangelische organisatie en ik draag het evangelie niet uit.” Na drie seizoenen Zij gelooft, zij niet was de koek op “Ik heb alle vragen ge- steld over het geloof die ik wilde stellen. (..) Je kunt niet eindeloos met zo’n programma door gaan.

Mirjam Bouwman is de gelovige helft van het duo en werkt nog wel bij de EO. Daar maakt ze programma’s als De tijd van je leven en Een goed Begin. Romeijn had ook best nog bij de EO willen werken. “Ik geloof wel dat er iets is, alleen niet op de manier zoals de EO dat gelooft. Maar ik onderschrijf hun normen en waarden. Ik zou er geen moeite mee hebben om er nog te werken. Bovendien werken er veel leuke mensen. Zo’n programma als Arie Boomsa nu doet bijvoorbeeld, waarin hij een woonwijk opknapt, was best wat voor mij geweest. Maar ja, Arie gelooft en ik niet.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen