SBS 6 stelt ijsdansen met sterren uit

SBS 6 stelt het nieuwe programma waarin bekende Nederlanders gaan ijsdansen uit tot het najaar. Dat bericht het ANP. De zender was van plan om het programma al dit voorjaar op de buis te brengen, maar ziet daar nu van af. Volgens de zenderleiding vergen de trainingen voor ijsdansen meer tijd dan verwacht was, waardoor het niet gaat lukken om het programma al in mei de buis op te slingeren.

Je moet de BN’ers ook goed voor de dag kunnen laten komen“, aldus een woordvoerder. Het nieuwe programma is een variant op Dancing with the stars, waarin bekende Nederlanders met professionele dansers de dansvloer opgaan. In ‘Icedancing with the Stars’ zullen een aantal BN’ers worden gekoppeld aan professionele ijsdansers van Holiday on Ice en vervolgens wekelijks met elkaar de strijd aangaan.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen