Kies de Kluis op internet

Geplaatst op di 28 mrt 2006 om 11:04

[img=200,133 left]http://www.bankgiroloterij.nl/upload/67459_9107_1141407467035-kluis270206-05.jpg[/img]Het TROS-programma Kies de kluis heeft er sinds deze week een online variant bij. Iedere internetgebruiker kan Kies de Kluis nu gratis spelen via Kiesdekluis.tv. Ook bij de internetvariant ligt de presentatie van Kies de Kluis in handen van Marc Klein Essink.

Spelers die via internet aan Kies de Kluis meedoen kunnen van te voren aangeven op welke prijs zij kans willen maken. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen om kans te maken op een draagbare mediaspeler of een dvd-recorder.

De gekozen prijs wordt verstopt in ??n van de twaalf digitale kluizen. De speler moet tien vragen beantwoorden door steeds te kiezen uit twee antwoorden. Bij ieder goed antwoord wordt een lege kluis weggespeeld. Aan het eind van de tien vragen kan men ??n van de kluizen uitkiezen. Als de gekozen prijs in die kluis zit, dan wordt deze naar het huisadres van de speler toegezonden.
U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.