Stegeman met illegale wapens op Media Park

Journalist Alberto Stegeman (foto) is vanochtend met een tas gevuld met in Nederland illegale wapens ‘ongehinderd’ het Media Park in Hilversum opgekomen. Dat meldt een woordvoerder van SBS 6.

Ter promotie van de tweede aflevering van het SBS-programma Undercover in Nederland was Stegeman vanmorgen te gast bij het 3FM-radioprogramma van presentator Giel Beelen.

Stegeman wilde met zijn actie aantonen dat de beveiliging van het Media Park nog steeds zo lek als een mandje is. De tas kwam tevens ongehinderd de radiostudio van 3FM binnen. De beelden van Stegamans actie zijn vanavond om 19.00 uur te zien in het SBS 6-programma Actienieuws.

Dinsdag is rond 21.50 uur de tweede aflevering van Undercover in Nederland te zien. In deze aflevering toont Stegeman aan dat een medewerker van de Immigratie en Naturalisatie Dienst in Zwolle zich bezighoudt met illegale praktijken. De ambtenaar, die dus werkzaam is voor het Ministerie van Justitie, geeft in de uitzending toe regelmatig illegale messen het land in te smokkelen. Ook zegt hij “aan bijna alles te kunnen komen“. Uiteindelijk komt het tot een deal. Op de parkeerplaats voor de deur van het IND-gebouw in Zwolle verruilt het illegale mes voor 160 euro van eigenaar. Het Ministerie van Justitie laat in een reactie weten geschrokken te zijn en een onderzoek in te stellen.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen