Andries Knevel stapt uit EO-directie

[img=196,120 left]http://www.eo.nl/db.images/6808064[/img]Andries Knevel is vanaf woensdag geen lid meer van de EO-directie. De presentator gaat zich volledig toeleggen op het maken van programma’s. Directielid Ad de Boer (foto) gaat diezelfde dag met vervroegd pensioen. Henk Hagoort is dan nog de enige directeur. Hagoort kwam in 1992 in dienst bij de EO en is sinds 2000 directielid van de omroep.

De Boer maakte sinds 1988 deel uit van de directie. Hij neemt afscheid na 33 jaar voor de EO te hebben gewerkt. [u]ANP[/u]

Waar kan ik aan het eind van mijn laatste volle werkweek bij de EO beter over schrijven dan over Hem die het hart is van de missie van de EO: Jezus“, schrijft De Boer op zijn weblog. “Zijn liefde dreef me en droeg me bij mijn werk voor de EO. Met zijn Evangelie wil de EO mensen blijven bereiken, ook in de jaren die komen. Zonodig in een ander bestel, waar mogelijk met nieuwe media en in elk geval onder andere leiding na 1 maart.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen