Koopzondagen op SBS Text

[img=200,162 left]http://www.textnet.nl/output/sbs6/png/375s00.png[/img]De data waarop er koopzondagen plaatsvinden zijn vanaf heden te vinden op de teletextpagina?s van NET 5 en Veronica. “SBS Text komt als eerste met publicatie van de zondagsopeningen op teletext“, aldus een woordvoerder.

De rubriek Koopzondag! is te vinden vanaf pagina 800 op teletext van NET 5 en Veronica. “Zoeken wanneer en in welke stad er een zondagsopening is kan op datum, maar ook per provincie en stad. Er is informatie van meer dan 50 steden in Nederland beschikbaar.” SBS speelt met de nieuwe dienst naar eigen zeggen in “op de grote populariteit van de zondagsopening“.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen