Schemawijziging Nederland 3

[img=162,135 left]http://omroep.vara.nl/img.db?265421[/img]Nederland 3 zendt vanavond rechtstreeks het kamerdebat uit over de uitzending van militairen naar Uruzgan in Afghanistan. Het debat begint om 20:00; de extra uitzending van Nederland 3 zal tien minuten eerder al te zien zijn. De wereld draait door is vanavond op Nederland 3 rond het normale tijdstip te zien. Zembla: De moordenaars van Munchen ’72 zal worden uitgezonden na het kamerdebat. Het tijdstip is nog niet bekend, dat hangt af van de duur van het debat. Herexamen vervalt rond 21:15 en zal op een latere datum worden uitgezonden. De Mike & Thomas show (23:00) vervalt misschien, afhankelijk van de duur van het debat.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen