Smulders vanaf morgen terug bij Shownieuws

Anouk Smulders keert morgenavond terug als presentatrice van Shownieuws, iedere werkdag rond 19:25 op SBS 6. Ze was met zwangerschapsverlof en werd gedurende die periode vervangen door Ellemieke Vermolen. Ellemieke blijft aan het programma verbonden en verzorgt afwisselend de duopresentatie met Anouk, Viktor Brand, Gerard Joling of Nada van Nie.

De 31-jarige Smulders is sinds de duizendste aflevering van Shownieuws, vorig jaar april, een van de vaste gezichten van het entertainmentprogramma.

In november werden zij en haar man Edwin de ouders van zoon Max. “Het oud-topmodel is er inmiddels klaar voor het moederschap te combineren met de presentatie van Shownieuws“, aldus een woordvoerder. “Daarnaast is ze bezig met een aantal programma-idee?n en klust ze af en toe nog bij als model.” Shownieuws werd gisteren door 511.000 kijkers bekeken.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen