Radiogesprek met Willem-Alexander trekt aandacht

Michiel Veenstra heeft flink de aandacht getrokken met een kort gesprek dat hij op Radio 3FM had met Prins Willem-Alexander. Veenstra belt iedere dag voor een vast onderdeel in zijn radioshow met een land waar het feest is. Dinsdag was Koningin Beatrix jarig en dat was aanleiding voor de dj om met Willem-Alexander te bellen.

Via slinkse omwegen heb ik het telefoonnummer van Wim-Lex’ prive-stulpje weten te bemachtigen“, aldus Veenstra op zijn weblog. Veenstra feliciteerde de Prins met de verjaardag van zijn moeder, maar niet veel later verbrak Willem-Alexander de verbinding. Het korte telefoongesprek is hier terug te luisteren. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft bevestigd dat het daadwerkelijk om Willem-Alexander gaat.

Veenstra was overdonderd dat hij daadwerkelijks Prins Willem-Alexander aan de lijn kreeg. “Hij was gelijk ook heel alert en ging helemaal mee“, vertelt hij bij Shownieuws. “Dus ik dacht in eerste instantie: dit is een grap, dis is niet Willem-Alexanders. Maar naderhand bleek hij het toch te zijn. Ik zat wel een beetje van: Wauw!” De sidekick van Veenstra, Rinse Blanksma, is aan het nummer gekomen. Op de vraag hoe hij aan het telefoonnummer komt, zegt hij: “Dat weet ik eigenlijk ook niet meer. Ik heb dat al een tijdje en het blijkt te kloppen.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen