204.000 kijkers voor Mr. RomanceDe kijkcijfers van woensdag 1 februari 2006 (SKO)

[hr][u]Mr. Romance (NET5, 20:33)[/u] ? NET 5 zond gisteren de eerste aflevering van de nieuwe Amerikaanse realityserie Mr. Romance uit. In deze serie strijden twaalf mannen om drie keer op de omslag van een roman te komen en 50.000 dollar te winnen.

Aflevering ??n werd door [u]204.000 kijkers (madl: 2.9%)[/u] bekeken. Het programma is bedacht door Gene Simmons (link. De gitarist uit de rockband Kiss bedenkt nu diverse tv-programma’s. Deze schoonheids- wedstrijd voor mannen is er ??n van. De deelnemers doen voor ‘Mr. Romance’ mee aan o.a. een ‘romance academy’ en een ‘romance bootcamp’.

[hr][u]MAX & Catherine (MAX, Ned1, 17:35)[/u] – Catherine Keyl heeft momenteel veel succes met haar dagelijkse middagmagazine MAX & Catherine, waarvan nu alweer het tweede seizoen te zien is. Keyl is blij met de goede scores van het programma. Gisteren werd de talkshow door [u]842.000 kijkers (madl: 19.9%)[/u] bekeken. “Het is natuurlijk wel heel erg leuk dat je vijf jaar geleden bent afgeserveerd en ik nu gewoon de kans heb gekregen om terug te komen en dan succes hebt“, vertelt Keyl bij RTL Boulevard. “Ik denk dat het heel belangrijk is dat de gesprekken ergens over gaan. Dat zou je bijvoorbeeld het beste kunnen zien bij iemand als Koos Alberts, die echt rond etenstijd een heel verhaal hield over stoma’s en weet ik wat. Ik dacht: o, daar gaan mijn kijkertjes.” Catherine zit al jaren in de televisiewereld en is teleurgesteld dat ze nog nooit een prijs heeft mogen ontvangen. Toch is ze niet van plan om te stoppen. “Ik zeg al ongeveer twintig jaar dat dit mijn laatste programma is. Ik doe dertig jaar tv en heb nog nooit ??n prijs gewonnen, dus dat is toch raar. Ik vind het gewoon raar.

[hr][u]RTL Boulevard (RTL4, 18:34)[/u] – In de uitzending van RTL Boulevard was gisteren een interview te zien met twee Zweedse belspelpresentatoren. Het tweetal is op de Zweedse televisiezender TV3 te zien in de quiz Lyckochansen, maar hun oproep doen ze vanuit Nederland. Meerdere belspellen die in het buitenland uitgezonden worden, zijn opgenomen in Hilversum. “De omroep heeft dit bedrijf uitgekozen, omdat ze dat voor heel veel landen doen“, vertelt presentatrice Tina Harbom. “Dus niet alleen Zweden zendt het uit. Alles op ??n locatie is beter. (..) Ik ben gek op de Nederlanders en op Hilversum. Soms mis ik mijn moeder wel.” Het houden van een verkooppraatje is voor Tina niet altijd even gemakkelijk. “Soms krijg je een black-out. Dat kun je in elke baan krijgen, maar dan val je terug op de getallen, het spelletje. Je hebt altijd wat te zeggen.” Presentator Anders ?stman: “Ik woonde hiervoor in Londen, dus ik woon al zeven jaar niet meer in Zweden. Ik vind het fijn, weer een nieuw land.” “Het is live, het gebeurt allemaal nu. Het is ook spannend dat ze kunnen winnen.” RTL Boulevard werd gisteren door [u]1.098.000 kijkers (madl: 21.0%)[/u] bekeken bij RTL 4.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen