Soap over Luv’ nog onzeker

Het is nog niet helemaal zeker of de soap rond Patty Brard (foto), Jos? Hoebee en Marga Scheide, die in de jaren zeventig en tachtig grote hits scoorden met de meidengroep Luv’, in april wel uitgezonden kan worden. Dat meldt RTL Boulevard.

Er zijn wat problemen rondom archiefmateriaal van Luv’, vertelt Patty bij Boulevard. “Kloppen doet het wel hoor, maar het is zo dat in elk geval wij de ‘go’ hebben gekregen van RTL 5 om inhoudelijk met elkaar om de tafel te gaan zitten om de docusoap inderdaad te gaan maken en dat ze die graag in april al op de buis willen“, aldus de presentatrice.

We zijn er eigenlijk al anderhalf jaar mee bezig om ook de rechten van het oude beeldmateriaal en zo te verwerven, mijn manager Koos en ik dan. Dat is alleen eigenlijk aan het lukken. We hebben deze week eigenlijk te horen gekregen van RTL dat ze heel erg graag in april hiermee op de buis willen. Dat is eigenlijk alleen wat ik heb gezegd.” RTL Boulevard confronteerde Brard ermee dat collega Jos? Hoebee nog van niets zou weten. “We hebben eigen gezegd dat we er nog even, tot de handtekeningen ergens onder stonden, niets over zouden zeggen. Ik heb eigenlijk ook niet meer gezegd dan dat het eraan komt en dat het in april gaat komen, maar we hebben nog niet het offici?le gedeelte met elkaar geregeld. Stap ??n is dat je de rechten hebt om het programma te maken.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen