‘Liever herhaling Baantjer dan nieuwe Grijpstra’

RTL 4 is erg blij met de scores die de herhalingen van Baantjer week na week halen. De nieuwe afleveringen van de politieserie Grijpstra en de Gier worden daarom voorlopig opgeschort. Oorspronkelijk stond deze in maart gepland, maar RTL 4 heeft besloten de herhalingen van Baantjer tot september voort te zetten.

Acht van de tien afleveringen van ‘Grijpstra’ liggen inmiddels op de plank en aan de laatste twee avonturen van deze derde reeks wordt momenteel nog gewerkt. De hoge kijkdichtheid is de directe reden van RTL 4 om Baantjer de komende maanden te blijven herhalen.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen