Tweelingen doen mee aan Lingo

[img=250,189 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/speciallingo1.JPG[/img]De TROS komt in februari met een speciale reeks van het quizprogramma Lingo. Dat meldt De Telegraaf. In de week van 6 februari nemen de deelnemers van het TROS-programma De Tweelingtest plaats achter de ballenbakken gedurende een thema-week van Lingo.

Lucille Werner komt volgens de krant voor een grote uitdaging te zijn. Zo zou er een groot verschil zijn tussen de tweelingen en de reguliere kandidaten. “Doorgaans zijn laatstgenoemden echte diehards en spelen het spelletje zonder aarzelen. De tweelingen hadden meestal wel een duwtje in de rug nodig“, schrijft De Telegraaf.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen