‘Kwaliteit Shownieuws en Actienieuws onaangetast’

Na jarenlang zoeken is Tina Nijkamp, programmadirecteur van SBS 6, blij met haar vooravondprogrammering. Dat zegt zij bij het ANP. Met Actienieuws en Shownieuws scoort SBS6 dagelijks zo’n half miljoen kijkers.

Beide programma’s moeten de komende maanden flink bezuinigen. De programmaleider wil overigens geen bedragen noemen.

Ze wil wel zeggen dat de reductie van het budget volgens haar niet zo hoog is als door sommigen wordt gesuggereerd. “Wij denken gewoon dat SBS Productions de programma’s effici?nter kan maken, maar de kwaliteit zal daarmee zeker niet worden aangetast. Juist als iets goed gaat, moet je ook goed naar het budget kijken. Misschien kunnen de programma’s toe met minder rubriekjes of is het mogelijk minder archiefbeelden aan te kopen. SBS6 bestaat inmiddels immers al enige tijd en we hebben zelf ook een aardig archief opgebouwd waaruit we kunnen putten.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen