Gordon staakt werkzaamheden

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/b/9/e/1995733736_1999999369_maki200x200_200x200.jpg[/img]Gordon last op advies van zijn arts een rustperiode in om zijn ziektebeeld reumato?de artritis helpen te genezen. Hij heeft geen last van de huidziekte psoriasis, zoals SBS Shownieuws deed beweren. Onder meer vanwege zijn reumaprobleem vertrok hij onlangs uit Cura?ao, waar hij opnames maakte voor Joling & Gordon over de vloer.

In RTL Boulevard reageerde Gordon op het gerucht dat Talpa hem niet wilde laten gaan van het eiland waar hij midden in de opnames zat met Gerard Joling. “Dat is niet waar“, aldus Gordon. “Talpa is heel erg meegaand geweest. Kijk, het is natuurlijk voor hen ook heel vervelend en kostbaar, maar we zijn verzekerd ervoor. Dit is niet waar, want ze hebben absoluut gezegd: ‘Gordon, jij beslist’.

Ik heb wel in samenspraak met iedereen en vooral met Talpa gezegd: ‘Ok?, dan blijf ik wel om die opname met Gerard af te maken’. Want ik had zelf zoiets van: ik ben hier toch en om weer die vliegreis te maken, dus ik had me er al op ingezet. Toen kreeg ik een telefoontje dat mijn moeder in het ziekenhuis was opgenomen. Toen dacht ik: nu is het afgelopen, nu ga ik weer naar huis.

Deze week zouden tien aflevering van de Talpa-quizshow 5 tegen 5 worden opgenomen, maar dat is nu uitgesteld. Ook zou hij twee keer invallen voor Edwin Evers bij Radio 538; ook dat gaat niet door.

Collega Gerard Joling is tevens in het nieuws. Hij is boos op roddelblad Party. Deze schreef dat hij op zoek is naar een draagmoeder om zijn kinderwens te vervullen. “Dat was een naar verhaal en een verhaal dat niet klopt, een verhaal waar ik ook niet voor ge?nterviewd ben“, aldus Joling bij SBS Shownieuws. “Het zou zo zijn dat ik een draagmoeder zou zoeken. Absoluut niet waar, absoluut gelul, maar het is ongeveer ook een blad – Party – waar je je reet mee afveegt. Ik vind het gewoon heel jammer dat die mensen mij gewoon niet even hebben gevraagd hoe het in elkaar zit. Het is een enorm lulverhaal. Slecht verhaal, slecht geschreven en een vreselijk blad.” Gerard heeft besloten de komende zes maanden geen interviews meer te geven aan de roddelpers.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen