‘A-sterren doen mee aan Peking Express’

NET 5 zendt in maart voor het eerst het programma In het spoor van Peking Express uit. In dit programma, dat iedere week na de reguliere aflevering van Peking Express te zien zal zijn (zie eerder), worden bekende Nederlanders gevolgd die in het het spoor van Peking Express treden.

RTL Boulevard meldt dat de makers van het programma een aantal ‘a-sterren’ heeft weten te strikken voor ‘In het spoor van Peking Express’. Ze staan stil bij de plaatsen die langs de route liggen. Onder meer zwemster Inge de Bruijn, judoka Dennis van der Geest, acteur Victor Reinier en styliste Dyanne Beekman hebben hun medewerking toegezegd. ‘In het spoor van Peking Express’ zal op woensdagen te zien zijn bij NET 5.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen