Talpa stelt ‘Toppers’ uit

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/1/3/9/1966058461_1999999712__MG_0253_200x200.jpg[/img]De real life soap rondom zangers Ren? Froger, Gerard Joling en Gordon is door Talpa uitgesteld vanwege de gezondheid van Gordon. De zanger moet sinds begin deze maand verplichte rust nemen, omdat hij erge last heeft van reuma. De soap Toppers zou vanaf dinsdag 7 maart worden uitgezonden bij Talpa.

Op 27 mei 2006 bestijgen de drie ’toppers’ de b?hne in de Amsterdam ArenA voor een nieuwe Toppers in Concert. De soap volgt het trio in aanloop naar het concert. Tot wanneer Toppers is uitgesteld is nog niet bekend. In de soap zal te zien zijn hoe de heren collega-artiesten proberen te strikken voor ‘de grootste medley van Nederlandstalige hits ooit’. Ook krijgt de kijker te zien hoe ze audities houden voor paaldanseressen en Elvis look-a-likes.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen