410.000 kijkers voor De Slimste



De kijkcijfers van maandag 2 januari 2006 (SKO)

[hr][img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload/202219_610_1135699689968-linda03_200_200.jpg[/img][u]De Slimste (Talpa, 22:03)[/u] – De komende weken zendt Talpa tussen 22:00 en 23:00 het quizprogramma De Slimste uit. In de allereerste aflevering was gisteren te zien hoe Henk Schiffmacher het onderspit moest delven tegen Marian Mudder en Jan-Joost van Gangelen. Hem zien we vanavond niet meer terug in aflevering 2. Viola Holt gaat het deze avond proberen op te nemen tegen Mudder en Van Gangelen. De vraag luidt: is Marian Mudder na vanavond nog steeds De Slimste?

De Slimste werd door [u]410.000 kijkers (madl: 5.7%)[/u] bekeken. Voorafgaand scoorde de soap van Kim Holland, Op z’n Hollands, 444.000 kijkers (madl: 5.6%). Ook werd gisterenavond de laatste aflevering van Toppers in de sneeuw uitgezonden. Hiermee trok Talpa 521.000 kijkers.

[hr][u]IC (RTL5, 20:31)[/u] – De ziekenhuisserie IC is terug. Dit keer niet meer op RTL 4, maar op RTL 5. Recht tegenover kijkcijfertopper Spoorloos scoorde de eerste aflevering uit de nieuwe reeks [u]474.000 kijkers (madl: 6.2%)[/u]. De komende dertien weken is de serie te volgen op RTL 5. Onder anderen Viggo Waas, Marian Mudder, Cees Geel en Thom Hoffman zullen een gastrol spelen in de nieuwe reeks. Na IC bracht RTL 5 de eerste aflevering van de docusoap America’s Next Top Model op de buis. Deze werd door 450.000 kijkers bekeken. De RTL 5-avond werd afgesloten met Beauty and the nerd, dat 613.000 kijkers scoorde. Op RTL 7 werd gisterenavond de finale uitgezonden van het WK Darts (286.000 kijkers). De Engelse profdarter Phil Taylor heeft hierin voor de dertiende keer het wereldkampioenschap van de bond PDC in Purfleet gewonnen. Taylor won met 7-0.

[hr][u]Criminal minds (Veronica, 22:40)[/u] – De maandag van Veronica in het nieuwe jaar is naar eigen zeggen ‘misdadig goed’. De zender startte gisterenavond met de nieuwe Amerikaanse serie Criminal Minds. In deze misdaadserie probeert een eliteteam van de FBI zich te verplaatsen in de belevingswereld van de crimineel om zo een misdaad op te lossen. Elk teamlid heeft zijn eigen specialisme en motief om dit werk te verrichten. De serie is volgens Veronica een kijkcijferhit in Amerika en staat naast series als CSI, CSI Miami en CSI New York op CBS geprogrammeerd. De eerste aflevering werd gisteren door [u]178.000 kijkers (madl: 3.0%)[/u] bekeken. Het team van FBI- agenten bestaat uit zes rechercheurs die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied. De leider van het team is Jason Gideon; FBI’s beste gedragsanalist. Dr. Spencer Reid heeft een bovengemiddeld hoog IQ. Hij moet het dan ook meer van zijn denkwerk hebben dan van zijn sociale vaardigheden. Aaron Hotch is een echte gezinsman die het vertrouwen weet te winnen van mensen om zo hun geheimen te ontrafelen. Derek Morgan is gespecialiseerd in misdaden ontstaan uit geobsedeerde beweegredenen en Elle Greenaway heeft een achtergrond in seksuele misdaden door haar eigen verleden.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen