LLiNK volgt Bob Geldof in Afrika

[img=220,205 left]http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00186/Bob_Geldof_186088c.jpg[/img]LLiNK start deze maand een documentaire serie over Bob Geldofs persoonlijke reis door Afrika. Al jarenlang bindt hij de strijd aan met de honger en armoede op dat continent. Afgelopen jaar organiseerde hij nog Live8 en sprak samen met U2’s Bono met verschillende diplomaten en wereldleiders over de voedselproblematiek en de schuldkwijtschelding.

Afgelopen jaar maakte hij een ‘persoonlijke reis’ door Afrika om door te dringen tot het dagelijks leven op het continent. Tijdens deze reis komt hij in aanraking met de cultuur, de geschiedenis en de politieke schommelingen van Afrika. De documentaire serie is van 4 januari tot en met 8 februari elke woensdag te zien bij LLiNK om 23.55 uur op Nederland 3.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen