Van Jole stopt met ‘De wereld draait door’

[img=150,204 left]http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/img/presentator/1289441220434a7f0d5ca47.jpg[/img]Francisco van Jole is met ingang van deze week gestopt met de presentatie van het VARA-programma De Wereld draait door. Dit hebben Van Jole en de VARA in gezamenlijk overleg besloten. Francisco van Jole presenteerde vanaf 10 oktober 2005 afwisselend met Matthijs van Nieuwkerk het VARA-vooravondprogramma. Van Jole nam op twee van de vijf dagen de presentatie voor zijn rekening.

Francisco van Jole: “In oktober begon ik met de presentatie van ?De Wereld draait door?, een nieuw programma en voor mij meteen ook een heel nieuwe wereld. Nieuwe dingen zijn altijd lastig, maar dit bleek uiteindelijk niet mijn programma te worden. Dus ben ik, in goed overleg met de VARA, gestopt met de presentatie.

Francisco van Jole blijft wel te zien in de VARA-televisieprogramma’s De leugen regeert en Nieuwslicht.

Deze week neemt Matthijs van Nieuwkerk alle dagen de presentatie op zich. Vanaf volgende week zal Van Nieuwkerk ?De Wereld draait door? vier dagen presenteren. De vijfde dag, de maandag, zal vanaf 9 januari worden gepresenteerd door Claudia de Breij.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen