Nikkie Plessen maakt overstap van TMF naar RTL 5

Presentatrice Nikkie Plessen maakt dit najaar de overstap naar RTL 5. Na twee jaar verlaat ze muziekzender TMF. Tot dit najaar is Nikkie naast haar werkzaamheden voor RTL5 nog te zien op TMF in het nieuwe programma Zeg Sorry met Nikkie dat in september start. “Na twee jaar TMF is het voor mij tijd om een volgende stap te zetten in het vak waarin ik verder wil: presenteren“, vertelt Nikkie Plessen vandaag. “Bij RTL 5 krijg ik die kans en dat is voor mij een wens die in vervulling gaat.”

Nikkie Plessen: “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik bij RTL 5 mag werken en zal mij met alles wat ik heb inzetten voor de programma’s die ik ga presenteren.

Het is niet bekend wat Nikkie Plessen precies gaat doen bij RTL 5. Een woordvoerster laat slechts weten: “Ze wordt bij RTL 5 voor diverse programma’s ingezet.

Programmadirecteur Remko van Westerloo is enorm blij met zijn nieuwe aanwinst voor RTL 5. “Nikkie is een van de meest veelbelovende presentatrices van dit moment. Ze is ervaren, jong, enthousiast en ze is een perfecte match met ons station.

Nikkie begon haar carrière als VJ bij TMF in oktober 2006 en presenteerde naast Reaction vele andere programma’. Ook interviewde Nikkie diverse bekende artiesten zoals Alicia Keys, John Legend en Tom Cruise. “Haar spontaniteit, lef en haar sexy uitstraling maakte Nikkie heel populair onder jongeren“, aldus een zegsvrouw van TMF. “TMF ziet Nikkie’s overstap naar RTL5 als een zoveelste bewijs van de succesvolle kweekvijverfunctie die de zender heeft en wenst haar alle succes toe.”

Menno Wagenaar, VP Head of MTV & TMF: “Nikkie is een zeer ambitieuze en professionele VJ die zich bij TMF heel snel heeft ontwikkeld. Ze is sexy, slim en bovenal zeer sociaal en dat maakt haar ook zo populair bij onze doelgroep. TMF zal haar missen, maar we zijn er trots op dat ze zo’n mooie move maakt naar RTL en ik weet zeker dat ze met haar kwaliteiten ook daar succesvol zal zijn.”

Nikkie Plessen: “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van TMF. Ik kijk terug op een fantastische periode uit mijn leven en wil alle lieve collega’s bedanken die mij de afgelopen twee jaar hebben geholpen en mij hebben gebracht waar ik nu ben. TMF heeft mij de kans gegeven me te ontwikkelen in het vak waarin ik verder wil: presenteren. Ik zal de fijne sfeer, de collegialiteit en het gevoel van geborgenheid bij TMF ontzettend gaan missen. Natuurlijk ook alle kijkers van TMF: Bedankt!

Dat nieuw tv-talent ook staat te trappelen om hun carrière te beginnen bij TMF staat vast, aldus de zegsvrouw. Deze zomer is Willy, bekend van The Opposites, te zien in Wakker Worden op Vakantie. Samen met VJ Saar presenteert hij dit programma waarin ze de strijd met elkaar aan gaan om de dagelijkse uitdaging te winnen. “TMF is altijd op zoek naar nieuw presentatietalent. Jongeren die denken dat zij het in zich hebben om TMF VJ te worden, kunnen een foto en cv sturen naar [email protected].”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen