Jennifer Hoffman tekent contract bij NET 5

Geplaatst op wo 09 jul 2008 om 11:47

Jennifer Hoffman heeft een contract getekend bij NET 5. De 28-jarige actrice en presentatrice is vanaf 1 augustus voor een periode van twee jaar exclusief aan de zender verbonden. Dat laat NET 5 vandaag weten. Jennifer zal in het voorjaar van 2009 een hoofdrol gaan spelen in een nieuwe dramaserie. Momenteel is ze al te zien bij NET 5 als presentatrice van Passion for Fashion. Jennifer zegt: “Ik ben heel blij dat de samenwerking met NET 5 een vast karakter heeft gekregen.”

Jennifer Hoffman: “De uitdaging om een nieuwe dramaserie en programma’s te gaan maken met prettige mensen en een fijne sfeer voelt bijzonder goed. NET 5 is een zender waar ik me thuis voel.

Karin de Groot, programmaleider NET 5: “We zijn erg blij met de exclusieve verbintenis van Jennifer aan NET 5. We zijn heel tevreden over haar presentatie van Passion for Fashion en geven haar graag de kans zich op dit vlak verder te ontwikkelen. Daarnaast verwachten we veel van de hoofdrol die ze gaat spelen in de nieuwe serie, die in het voorjaar van 2009 bij NET 5 te zien zal zijn.

Jennifer is bekend geworden door haar rol van Sam de Graaf in de populaire dramaserie Westenwind, die vanaf 1999 te zien was op televisie. Na twee seizoenen besluit ze te stoppen met acteren om te kunnen gaan studeren. In de zomer van 2004 wordt ze echter benaderd door regisseur Paul Ruven, die haar vraagt een van de hoofdrollen te gaan spelen in de nieuwe politieserie Spoorloos Verdwenen. Het derde seizoen van deze reeks is in het najaar van 2008 te zien bij de AVRO. In februari 2009 is Jennifer bovendien te zien in de bioscoopfilm Spion van Oranje naast o.a. Paul de Leeuw en Najib Amhali.

Jennifer heeft verder rollen gespeeld in de tv-comedy Samen en de speelfilm Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi. Ook was zij te zien in de improvisatieserie Rauw en het roadrally programma Crazy 88. Sinds mei van dit jaar presenteert Jennifer Passion for Fashion bij NET 5.
35 Reacties op “Jennifer Hoffman tekent contract bij NET 5”


 1. Anoniem

  Leuke meid

 2. Anoniem

  speelt ze ook in het nieuwe seizoen van Opsporing Verzocht?

 3. Sander

  Tegenwoordig krijgt ook iedereen een contract

 4. ©hiel

  Reactie op Anoniem: Ja als figurant in die reconstructies… Nee, in september in een nieuw seizoen Spoorloos Verdwenen :)

 5. !#Michael#!

  Leuk na Katje weer een nieuw gezicht. Goed te zien dat Net5 weer actie onderneemt. De zender is toch lichtelijk in t slob geraakt na het vertrek van Remco van Westerloo. Nadat Expeditie Robinson Remco volgde naar Talpa, storte de zender in. Ze hebben geen enkele show meer die boven de miljoen uit komt, en series met minimaal 1 half miljoen fans is haast een unicum op de zender. In de doelgroep blijft Net5 natuurlijk wel staan als een huis, maar toch, de zender was vroeger zoveel meer :)

 6. Anoniem

  Boeiend zeg.

 7. Craig

  Michael, Net5 is een doelgroepenzender en doet het nu veel beter dan onder het regime van Remco van W. Dat bewijzen de cijfers in 20-49 en in vrouwen20-34. Dus is helemaal niet in t slob geraakt. Iedereen hemelt de tijd onder Remco zo op maar onder hem had Net5 alleen de zondag met Robinson en Meiden vd Wit. De meeste dingen flopten: Tafel van Pam, Zus en Zo, Keilerweg, Thomas, Mannen van mn Leven, Gay Team… Niet echt pareltjes te noemen.

 8. Anoniem

  Reactie op ©hiel:

  haha ja sorry! Spoorloos Verdwenen

 9. !#Michael#!

  Reactie op Craig:

  Meiden van der Wit (1mln) scoorde anders wel veel beter dan Evelien (500dznd) of Julia’s Tango (350dznd).

  Net5 is nu een zender die (bij hoge uitzodering) de hele avond op Amerikaans product draait. Series, Films etc. NL product word op de meest bizarre tijden weg gedrukt. Je krijgt het idee dat dat NL product gemaakt word omdat ze een bepaald percentage NL product moeten hebben, volgens de mediawet.

  Remco bracht anders wel T Blok (1.5mln), Expeditie Robinson (1.0/1.5mln), Meiden van de Wit (1.0mln). Wat is daar nu nog van over???

  Begrijp me niet verkeerd, ook ik geniet van de wijvenseries van Net5. Maar t gevoel rondom de zender is voor mij in elkgeval in negatieve zin veranderd, dan toen Remco nog aan het roer stond :)

 10. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!:
  Tja, in die tijd scoorde GTST ook betere kijkcijfers.

  Het is niet helemaal eerlijk om die successen op te noemen want RTL4 heeft zelfs moeite om dat soort kijkcijfers te halen terwijl die veel meer budget hebben en het ook een zender is met een veel bredere doelgroep. Er is in de afgelopen 3 a 4 jaar gewoon veel veranderd.

 11. !#Michael#!

  Reactie op Anoniem:

  O dus als 350/500dznd kijkers goed is voor een dramaserie, dan heeft Midlife Crisis (koppels) zondag dus best keurig gescoort?

  Bedoel, Net5 kende ook betere tijden? Waarom nagelen we RTL4 wel vast op de glorie jaren maar hoeft dat bij Net5 niet?! Waarom is het aantal cijfers dat RTL4 moet boeken bij een dure nederlandse dramaserie veel hoger dan wanneer Net5 dat hoeft?

  Kom niet met de doelgroep aan, want een drama serie kost vele tonnen tot miljoenen, dan zou RTL4 dat slot ook in die doelgroep kunnen aanbieden. Bij wijze van spreken ;) .

  Als er zoveel is veranderd is, dan moet je ook eerlijk zijn en mag je niet RTL4 ook afrekenen op de cijfers van welleer …

 12. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!:
  Midlife Crisis is gewoon een serie waar Nederland niet op zit te wachten. Zelfs RTL4 wist niet wat het er mee aanmoest en bleef maar schuiven tot vlak voor de uitzending. Het is gewoon een goedkoop vullertje omdat het toch al op de plank ligt maar meer niet.

  En verder ben je erg suggestief want ik heb helemaal niet gezegd dat 350.000/500.000 kijkers goed is voor een dramaserie. Ik heb zelfs niet gezegd dat NET5 het goed doet. En ik heb ook niet gezegd dat RTL4 dat soort cijfers wel moet scoren.

 13. Craig

  NET5 heeft z’n beste dagen ook wel gehad. Af en scoort er iets meer dan 550.000 maar gemiddeld komen ze niet hoger dan dat uit.

 14. Robin - SBS Fansite.nl

  Michael, dat is heel anders. RTL 4 is een brede tv zender voor het hele gezin. Net 5 voor vrouwen 20-34, en daar zijn de reclames dan ook voor.

  Je kan wel 1.0 miljoen kijkers hebben, maar als er maar 150.000 doelgroep kijkcijfers zijn kom je ook niet ver.
  Net 5 heeft met 400.000 kijkers vaak 150.000-200.000 doelgroep kijkers ;)

  Overigens komt de SBS Groep in het komend tv seizoen met miminaal 5 (!) NL series. Waarvan 4 nieuw. De groep gaat dus zeker wel investeren in NL drama.

 15. Craig

  Ben benieuwd hoe hard dat gaat floppen.

 16. Anoniem

  Reactie op Robin – SBS Fansite.nl:

  Ja tuurlijk scoort Net5 in de doelgroep. Maar ik gok toch dat Meiden van de Wit, t Blok, ER in de van Westerloo periode toen de totale kijkers aantallen 1mln of hoger waren in de doelgroep wel wat flinker scoorde dan 150/200dznd kijkers.

  En tuurlijk is 400dznd voor Koppels uberslecht, zou minimaal het dubbele moeten zijn. Maar 350dznd kijkers voor Julia’s Tango is amper voldoende om de serie in de zwarte cijfers te houden.

  Dat ik wilde niet suggereren dat jij dat zei. Maar de algemene houding is dat RTL4 ondermaatst scoort, omdat ze betere jaren gekend hebben, de andere omroepen kennen ook betere jaren. Moeten daarna ook geen aanhalings tekens bij gezet worden?

  En ik wil ook helemaal niet muggeziften over cijfertjes. Net5 drukt (afgezien van het drama) al het nl product de late avond in. De zender loopt bijna volledig op buitelands product. Ik persoonlijk vind de sfeer rondom de zender de laatste jaren veranderd, en veel minder geworden.

 17. !#Michael#!

  Ik ben hier boven. T is onduidelijk, maar t is een reactie op anoniem en robin :)

 18. Robin - SBS Fansite.nl

  @ Michael: Dat klopt, veel USA series. Maar het scoort goed in de doelgroep, en NL product kost veel meer, dus goede oplossing. Alhoewel het nieuwe tv seizoen van Net 5 vol zit met nieuw NL product! Zo zal er een dagelijks NL programma komen om 20:00, diverse NL drama series, en terugkerende succesen.

  Daarnaast wil ik je erop wijzen dat het oude Net 5 zoals jij zegt, enkele jaren terug is. Toen had het 20:00u Journaal ook 2.2-3.0 miljoen kijkers, en GTST 1.8-2.3 miljoen.

  Nu scoren series als Housewives 375.000-450.000 kijkers, maar wel heel goed in de doelgroep. Net zoals gister Gossip Girl 250k, heel goed in doelgroep scoorde. Ook RTL 5 scoort goed in de doelgroep, met ‘maar’ 400.000 Heroes kijkers, maar wél doelgroep kijkers. Daarom zet RTL 5 Heroes ook weer in de zomer, het scoort gewoon netjes in de doelgroep.

 19. Robin - SBS Fansite.nl

  Oh, en over Midlife Crisis, tja die serie is inmiddels wel het Talpa aflik boterham, en al 2? keer op Talpa geweest (afl 1) dus dan trek je niet veel kijkers. Daarnaast, finale Wimbledon was er ook nog, dus je kunt na 5 weken pas écht kijken of het een flop is ;)

  De kijkcijfers van Army Wives stijgen overigens, valt me op!

 20. RTL Natuurlijk

  Los van de vreselijke naam ‘Midlife crisis’ had RTL ervoor moeten kiezen deze hoogwaardige dramaserie nieuwe afleveringen te geven. Ook koppels verdient beter. Ik ben erg benieuwd naar de najaarspresentatie van RTL…

 21. sbs medewerker

  Reactie op RTL Natuurlijk:
  De najaars presentatie van SBS, Net 5 en Veronica is supervet.
  hij is net voor het personeel geweest en is morgen voor de pers. Helemaal geweldig!
  RTL zal wel weer een urenlange monoloog van Fons oh nee dit keer zijn zoon hebben, boring!

 22. RTL Natuurlijk

  Reactie op sbs medewerker: Door SBS Broadcasting laat ik me graag verrassen… ;)

 23. Craig

  Houden ze de SBS najaars presentatie dit jaar ook weer op de camping?

 24. Anoniem 2

  Grappig dat niemand het meer heeft over Jennifer Hoffman.

 25. Flippo

  Reactie op Craig: Ja op camping Groenenrode, in de kantine! Na de presentatie kun je blijven voor de Grote Bingo en Piet neemt het weerbericht er op!

  Big party!

 26. Jos

  De presentatie van Passion for Fashion doet Jennifer op een aangenaam, frisse manier met veel meer humor dan voorgangster mevrouw Beekman. Slim van Net5 dus om haar vast te houden!

 27. joep

  Ik vind Jennifer niet echt een groot talent. Een hooguit middelmatige presentatrice met een magere uitstraling. Enige claim to fame is dat ze gedumpt is door Daan Schuurmans. Ze komt ook wat te goedkoop over voor het sjieke Net5. Wat dat betreft passen Erik van der Hoff, Katja Schuurman en Art Rooijakkers veel beter bij de zender.

  Al met al vind ik de transfer van Nikki Plessen naar RTL5 een veel logischere, slimmere en betere zet.

 28. annemiek

  Een middelmatige presentratrice en een ondergemiddelde actrice zonder de goodlooks van bijvoorbeeld Katja Schuurman of Bracha van Doesburg die ook naar Net5 gaan.
  Niet echt een aanwinst, lijkt me.

 29. Craig

  komt ook wat te goedkoop over voor het sjieke Net5″

  Sjieke Net5??? :lol: :lol: :lol:

  Goedkope vormgeving goedkoop lelijk logo in beeld, goedkope programma’s. :lol:

 30. Anoniem

  Reactie op Craig:
  In vergelijking tot SBS6 is NET5 heel sljiek!

 31. Anoniem

  Reactie op joep:
  Jennifer straalt juist meer klasse uit dan de namen die jij noemt.

 32. Anoniem

  Craig kan het duidelijk beter……

 33. Camping van Nederland

  Reactie op Craig:
  Die vormgeving is inderdaad heel erg goedkoop :lol:

 34. Luca

  beste jennifer hoffman

  luca250@hotmail.com msn

  Rgoetjes Luca

 35. André de Hooge

  Jennifer,

  Alle succes!!! Ik heb al erg mogen genieten van Westenwind, Spoorloos Verdwenen en Verborgen Gebreken!!! Jouw carrière kan niet meer stuk!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.