‘Britt Dekker is een natuurtalent’

Foto: TROSJochem van Gelder vindt Britt Dekker een natuurtalent. Dat zegt hij in weekblad Privé over zijn co-presentator in de SBS 6-show Het Beste Idee van Nederland. Van Gelder bewondert Dekker. “ Zoals zij reageert, onbevangen en tegelijk met een gezonde nieuwsgierigheid naar alles wat op haar pad komt… Ik ben veel behoudender en durf echt niet alles te zeggen. Zij is gewoon een natuurtalent, waar vooral niet al te veel aan geschaafd moet worden, ze is zoals ze is en kent nog geen trucjes.”

De presentator leert zelfs van het tv-talent. “Ik probeer van haar te leren, maar uiteraard wel mezelf te blijven. Aan haar merk je dat ze de gesprekjes niet te veel voorbereidt en dan toch precies het juiste zegtDat is iets waar ik jaloers op kan zijn.”

De samenwerking bevalt al met al goed. “Dat wij zo veel in leeftijd schelen – ze zit in de leeftijdsgroep van mijn drie zoons – daar merkten we al snel niets meer van. Er is gewoon zo’n grote klik tussen ons, dat ik zelfs in het diepste geheim bezig ben met een nieuw programma- format waar een rol voor zowel Britt als mijzelf is weggelegd.”

Helaas kan ik daar nog niet al te veel over zeggen, maar het lijkt wel een kans te krijgen. Bij Het Beste Idee doen we ook nog wel veel apart van elkaar, maar ik hoop dat we in de toekomst meer samen kunnen gaan doen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen