Ron Boszhard wil in Wie is de Mol

Ron Boszhard zou het erg leuk vinden om kandidaat te zijn in Wie is de Mol. “Als ze mij daarvoor zouden vragen, wil ik graag meedoen. Expeditie Robinson en Welkom bij de Kamara’s zijn overigens weer niets voor mij“, zegt hij in Party. Boszhard deed afgelopen seizoen mee aan de realityshow Atlas, maar stapte vlak voor de finale op. “Ik was er een beetje klaar mee. Ik kreeg van iedereen een glimlach en heb voor mijn gevoel ook niet verloren. Ik ben nooit meer te zien in Atlas.” 

Het avonturenprogramma met presentatrice Lauren Verster in Marokko was te zwaar, vindt hij. “Iedereen kreeg diarree en als dat in de woestijn gebeurt, loop je héél snel leeg. Het is zwaar en het vervullen van opdrachten is bijna niet te doen.

Fysiek was de show volgens hem bijna niet te doen. “In de uitzendingen was er bijna niets van terug te zien, maar we hebben ons de tyfus gelopen. Het was een trip van zo’n 600 kilometer.

Achteraf gezien ben ik blij dat ik het heb gedaan, maar had ik het allemaal van tevoren geweten, was ik misschien niet eens begonnen aan Atlas.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen