Frits Sissing wil niet naar RTL 4

Foto: AVROFrits Sissing heeft niet de behoefte om met zijn programma Op Zoek Naar mee te verhuizen naar RTL 4. Hij gaat liever andere dingen doen bij de AVRO. “Het had gekund, maar ik vind mezelf niet in het profiel van RTL 4 passen“, zegt de presentator op 3FM. Sissing betreurt dat de tv-show weggaat bij de AVRO. “Je hebt het vier seizoenen lang met een leuk team opgebouwd. Op Zoek Naar is volgens mij echt een begrip geworden in Nederland. Natuurlijk is het jammer dat het dan weggaat.”

Toch heeft Sissing begrip voor de beslissing van de AVRO. “Het is een van de duurste programma’s van de publieke omroep. Weer in het kader van die bezuinigingen is het gesneuveld. Dat is natuurlijk balen.

Nu is hij door de AVRO weer op Opsporing Verzocht gezet. “Ze wilden graag een bekend AVRO-gezicht op het programma hebben. Betrouwbaar en integer. Toen kwamen ze natuurlijk weer bij mij uit.”

Sissing vertrok jaren geleden juist bij het programma, omdat hij amusement wilde gaan doen. Daar denkt hij nu iets anders over. “Ik ben denk ik meer een man van kunst en cultuur. Daarom ben ik ook goed op mijn plek bij de AVRO.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen