Sky Radio draait vanaf vandaag weer kersthits

Het kerstseizoen is officieel begonnen bij Sky Radio. Zangeres Davina Michelle kondigde vanochtend, onder toeziend oog van de kerstman, de allereerste kerstplaat van het seizoen aan. Dat was te horen op de zender van Talpa Radio. Sky Radio draait nu een paar keer per uur kersthits. “Naarmate de kerstdagen dichterbij komen, wordt het aantal kerstnummers opgebouwd tot op 15 december de muziekzender geheel overgaat op non-stop de beste kerstmuziek“, zo vertelt een woordvoerder.

De plaat die Davina Michelle aankondigde was haar eigen cover van Imagine. “Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar. Samen zijn met familie en vrienden, lekker eten en fijne kerstmuziek; meer heb ik niet nodig“, zegt de YouTube-zangeres.

Waarom heeft ze Imagine gecoverd? “Het is het lievelingslied van mijn oma en om haar te verrassen heb ik er een eigen kerstversie van opgenomen die net voor het eerst te horen was bij The Christmas Station. Laat de kerst maar komen, ik heb er zin in!

Zenderbaas Uunco Cerfontaine benadrukt dat Sky Radio toch echt dé plek is voor kersthits. “Dit is echt de meest sfeervolle tijd van het jaar en het is bijzonder dat wij met Sky zo kunnen bijdragen aan de perfecte kerstsfeer voor onze luisteraars.

Sky Radio is te horen op 101FM. In 2019 start de zender met een geheel nieuwe programmering. Zo lanceert Sky onder meer een nieuwe ochtendshow.

Het kerstfeest wordt gevierd op 25 en 26 december. Traditiegetrouw is het vijf dagen na kerst oudejaarsavond.

Foto: Sky Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen