Peter Römer vindt Twan Huys helemaal niets

Tv-maker Peter Römer, onderdeel van de artiestenfamilie Römer en vader van acteur Thijs Römer, vindt RTL Late Night met Twan Huys helemaal niets. Dat laat hij blijken in de VARAgids. Römer vindt dat Huys de gezelligheid en de charme mist om een leuke gesprekstafel te creëren. Hij denkt dat RTL hem beter niet huis had kunnen halen. “Iedereen aan tafel heeft het naar zijn zin, behalve hij. Twan is één op één een goede interviewer, maar een tafel leiden is echt iets anders.”

Zijn vrouw, thrillerschrijfster Annet Hock, vult aan: “Hij mist de warmte van Humberto. Zelfs als hij gasten met een emotioneel verhaal heeft, lijkt het hem niet te raken.

Hock vond het ook vreselijk dat de uitslag van The Voice Senior bij Huys bekend werd gemaakt. “Alle emotie en warmte die was opgebouwd, wist Twan in tien minuten om zeep te helpen.

Voor hem ook jammer“, vult Römer aan. Liever kijkt hij naar Pauw of Jinek. “Jinek is ook zo goed geworden. Toen ze nog hoogzwanger was, zat ik er als gast. Zo’n aangenaam gesprek. Als gast vermaak je je dan ook, en de kijker ziet dat.

Het VARAgids-interview waarin Peter Römer bitcht over Twan Huys kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen